ETK palkittiin kevätliittokokouksessa 16.4.2011

28.4.2011

Suomen Taitoluisteluliiton kevätliittokokous pidettiin 16.4. Helsingissä

Tilaisuudessa palkittiin kauden menestyjiä ja Espoon Taitoluisteluklubi palkittiin Pro Nuori Suomi -taululla muodostelmaluistelun SM-kilpailujen järjestämisestä. SM-kilpailujärjestelyt saivat paljon kehuja ja ETK saikin järjestettäväkseen kauden 2011-2012 muodostelmaluistelun SM-sarjojen 1. valintakilpailun marraskuun alussa. Järjestelyt tätä kilpailua varten ovat jo alkaneet!

Samana aamuna pidettiin seuraparlamentti, jossa valmentaja Hanna Peltonen oli esittelemässä seuramme kattavaa luistelukoulutoimintaa sekä monipuolista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Mika Saarelainen alusti paneelikeskustelun aiheesta mistä lisää tuomareita kansalliseen kilpailutoimintaan?  Koulutuspäällikkö Brita Salminen oli Suomen Taitoluisteluliitosta kertomassa taitoluistelulle valmistuneesta terveysprofiilista ja taitoluistelusta aikuisten harrasteliikuntana.

Terveysprofiilista voit lukea oheisesta tiedostosta.