Yksinluistelijat juhlivat 8.6.2011 Villa Rulluddissa

9.6.2011

Yksinluistelijat viettivät aurinkoista päätösjuhlapäivää keskiviikkona 8.6.2011 Villa Rulluddissa. Juhlaväki koostui luistelijoista vanhempineen, valmentajista ja muista seuratoimijoista. Juhlassa jaettiin sekä jaoston että ETK ry:n kiertopalkintoja, kukitettin luistelijoita ja kiitettiin valmentajia ja seuratoimijoita sekä juotiin tietysti kakkukahvit.

Suomen taitoluisteluvalmentajat ry (STAV) myönsi ETK:n yksinluistelujaostolle kunnianosoituksen Hyvänä Kilpailunjärjestäjänä. Huomionosoituksen ojensi STAV;in jäsen Saija Martikainen. Suuret kiitokset STAV:ille sekä aktiivisille kilpatoimitsijoille.

Tilaisuudessa ojennettiin ruusuja seuraavista ansioista:
Oman liiton alaisten kilpasarjansa loppukilpailupaikan saavuttaneet luistelijat:
Minna Parviainen, Helena Stenbacka, Sara Huuskonen, Jannika Myntti, Sini Parkkinen, Roosa Latvala, Tara Tanabe, Emilia Artela, Ellen Nordenswan, Erika Kangasmäki, Lilli Saksela

Maajoukkueluistelija Minna Parviainen
Nuorten maajoukkueluistelija Roosa Latvala
Talent-ryhmän luistelijat: Ellen Nordenswan, Mariela Tapio, Lilli Saksela

Jaoston kiertopalkinnot  2010-2011:
Zemppari - Henna Santavuori
Rohkea harjoittelija - Avila Pitkäkangas
Hymytyttö - Minna Parviainen
Määrätietoinen harjoittelija - Jannika Myntti
Ahkerat harjoittelijat - Sini Parkkinen, Ellen Nordenswan, Aava Utriainen
Innokas harjoittelija - Kaius Kumpulainen
Yksinluistelujaoston kiertopalkinto - Timo Louhelainen
Timantit ryhmän kiertopalkinto - Martta Suotula
Alueryhmän kiertopalkinto - Riina Mykkänen
Aktiiviset seuratoimijat - Kati Viljakainen ja Minna Nylander

ETK ry kiertopalkinnot:
Vuoden ETK-lainen - Emilia Artela
Vuoden Menestyjä - Roosa Latvala
Vuoden valmentaja - Sanna Kantele

Palkitsemistilaisuuden jälkeen nautimme kilparyhmä K2:n loistavasta tanssiesityksestä.