Muodostelmaluistelun SM-seniorit ja SM-juniorit leireilivät Espanjassa

15.8.2011

Espoon Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelijat leireilivät jo kolmantena kesänä Espanjan Madridissa. Tällä kertaa Espanjan valloittivat seuran SM-seniorijoukkue ja SM-juniorijoukkue valmentajinaan Merja Laakkonen, Annina Saari ja Sini Aarnio.

Valmentaja Merja Laakkonen piti leirejä onnistuneena ja kiitti joukkueittaan ahkerasta työnteosta ja korkeasta työmoraalista. Leirin tavoitteet uusien ohjelmien eteen saavutettiin.

Sää suosi ahkeria leiriläisiä ja vapaa-ajalla joukkueet ehtivätkin viettää aikaa shoppaillen sekä uima-altaalla loikoillen.

Ennen Espanjan leiriä joukkueet leireilivät jo Leppävaaran Reebok - areenalla, jossa myös muut ETK:n muodostelmajoukkueet ovat kesäleireilleet koko elokuun alun. Heidän kuulumisiaan päivitetään piakkoin seuran nettisivuille!