Luistelukoulun tiedote 1 syksy 2011

7.9.2011

LUISTELUKOULUN TIEDOTE 1 SYKSY 2011

Syksy on tullut ja  ETK:n luistelukoulut alkavat.
Luistelijat ja ohjaajat tutustuvat toisiinsa, alustavat harjoitusryhmät muotoutuvat ja taitojen kehittäminen jäällä alkaa.
Ryhmäsiirtoja oman harjoitusvuoron sisällä tehdään kauden aikana. Näin voimme parhaiten huomioida jokaisen luistelijan oman henkilökohtaisen kehityksen. Luistelijat pääsevät harjoittelemaan sellaisen ryhmän mukana joka parhaiten vastaa heidän omaa kehitys- ja taitotasoaan.

OPETUSVÄLINEISTÄ ja VARUSTEISTA
Käytämme opetusvälineinä tusseja. Ohjaajat piirtävät  jäähän hahmottamista helpottavia apuviivoja. Mikäli luistelija kaatuu piirrosten päälle, tusseista  saattaa jäädä jälkiä varusteisiin. Toivomme että huomioitte tämän valitessanne harjoitusasua.
Muista sormikkaat tai lapaset.

NIMILAPUT
Ensimmäisellä luistelukerralla luistelijoille jaetaan nimilappu ETK:n infopisteessä. Luistelijan tulee pitää nimilappua rinnassaan koko kauden luistelutuntien aikana. Ohjaajien on helpompaa kutsua luistelijaa nimeltä ja siten luoda luistelijoihin läheisempi kontakti.

LUISTIMISTA
Luistinterät tulee kuivata jokaisen jääharjoituskerran jälkeen. Luistimet on hyvä säilyttää ilman suojuksia, jotta terät eivät tylsy. Teroitustarpeesta kannattaa tiedustella omalta ohjaajalta.
Suosittelemme nimeämään kaikki varusteenne.

PUKUHUONEISTA
Jäähallien eteisauloista löytyy taulu (Espoonlahdessa seinässä oikealla ilmoitustaulun vieressä ja Matinkylässä heti vahtimestarinkopin seinässä oikealla) , jossa on aina ETK:n luistelukoulun pukuhuoneen numero kyseisen kellonajan kohdalta. Sopu ja sujuvuus jäähallin käyttäjien kesken säilyy,  kun toimimme ohjeistuksen mukaisesti.
Pukuhuoneet ovat  vain luistelijoiden käyttöön ja toivomme enintään yhden vanhemman luistelijan avuksi. Näin tunnelma ei mene liian ahtaaksi.

JÄÄLLE MENOT JA POISTUMISET
Jäähallien vaihtoaitioissa on ahdasta. Vaihtoaitiot on tarkoitettu vain luistelijoille. Vanhempien tulee odottaa ja saattaa luistelijat vain vaihtoaition sisääntuloaukolle asti. Näin pienimmätkään luistelijat eivät jää vanhempien jalkoihin.
Opetustuntia vanhemmat seuraavat aina katsomosta. Näin lapset keskittyvät paremmin opetukseen.

PYSÄKÖINTI
Hallille kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen luistelutunnin alkua. Luistimet ehtii vaihtaa rauhassa eikä jäälle tule kiire. Varautukaa siihen, että jäähallien pysäköintipaikat ovat ruuhkaisia ja autopaikan löytäminen kestää.
Olemmehan ETK-laisina myös tarkkoina siitä että emme pysäköi autojamme inva-paikoille emmekä suojateille. Me kaikki ajamme rauhallisesti koska myös pysäköintialueilla liikkuu paljon pieniä jääurheilijoita.

Sunnuntaina 11.9. on Matinkylän harjoitushallissa samaan aikaan jääkiekkoturnaus, joten varaattehan riittävästi aikaa parkkipaikan löytymiseen ja muistakaa, että ”parkkipirkot” vierailevat usein jäähallien ympäristöissä.

SEURATKAA AKTIIVISESTI WEB-SIVUJAMME! Päivitämme sinne jatkuvasti luistelukoulua koskevaa tietoa.