B-Silmutyttöjen, silmupoikien ja Minien kilpailut luisteltiin 9.11.2011 Espoonlahdessa

10.11.2011

Silmut
Minit

Espoon taitoluisteluklubi järjesti keskiviikkona 9.11.2011 Espoonlahden jäähallissa B-silmutyttöjen ja silmupoikien 1.aluekilpailun.  ETK:n luistelijat kirivät aivan kärkipaikoille. Kilpailun kultamitalin nappasi EVT:n Iina Voutilainen mutta seuraavat kuusi sijaa tulivatkin sitten ETK:n luistelijoille. Giitta Lagerbohm taituroi upeasti hopealle, Avila Pitkäkankaan luistellessa pronssille. Kilpailussa luisteli myös Vera Vilen (4), Silja Toimela (5), Veera Perko (6), Wilma Wilen (7), Annika Hovi (10) ja Heidi Tarkiainen (16). Silja Toimela sai myös erityismaininnan pehmeästä perusluistelustaan.
Silmupoikien sarjassa Kaius Kumpulainen luisteli kolmanneksi.
Tästä kilpailusta itselleen paikan suoraan Megafinaaliin lunastivat Giitta, Avila, Vera ja Silja. Muut saivat paikan Superfinaaliin.

Silmujen kilpailun yhteydessä järjestettiin myös pieni kutsukilpailu Minit sarjan luistelijoille. Kaikki ETK:laiset suoriutuivat osuuksistaan mainiosti. Myös ensimmäistä kertaa kilpailuihin osallistuvat pääsivät loistamaan yleisölle. Jäällä nähtiin kilpailuohjelmillaan Milla Degerlund, Mai Helske, Veera Hormaluoma, Wilma Jungar, Essi Kettunen, Jessica Louhelainen, Jan Ollikainen, Venny Rouhiainen, Aava Utriainen ja Ilona Virtanen.
Mineistä Wilma Jungar sai erityismaininnan iloisesta esityksestään ja Jan Ollikainen korkeista hypyistään.

Kisatoimitsijoina kunnostautuivat aikuisten lisäksi seuran pienimmät tintti-luistelijat. He toimivat loistavina apureina kaikissa tärkeissä kilpailutehtävissä. Suuret kiitokset kaikille pienille ja isoille apureille.

Linkki: ETK:n järjestämät yksinluistelukilpailut