SM-Noviisit kilpailivat kauden ensimmäisen valintakilpailunsa Jyväskylässä

16.11.2011

SM-noviisien II lohko 1. valintakilpailu 12.-13.11.2011 Jyväskylä

Viikonloppuna kilpailivat ETK:n SM-noviisitytöt Roosa Latvala, Erika Kangasmäki ja Tara Tanabe Jyväskylässä II lohkon 1. valintakilpailussa. Kilpailuun osallistui 37 SM-noviisityttöä.
 
Lyhytohjelmakilpailussa Roosa sijoittui  sijalle 11. Roosan yhdistelmäpiruetti saavutti hienon 4-tason hyvillä laatupisteillä ja osa-aluepisteillään hän oli lyhytohjelmakilpailun kolmas. Vapaaohjelmassakin Roosa näytti taitojaan tyylikkäästi hyvällä kokonaisuudella  ja osoitti jälleen luistelutaitonsa olemalla osa-aluepisteissä kilpailun 2. Lopputuloksissa Roosa sijoittui hienosti 7.ksi.
 
Erikalle tämä kilpailu oli hänen ensimmäisensä SM-noviisina. Erika suoriutui ensikertalaisena hyvin molemmista ohjelmistaan ja sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 19. Tästä on hyvä jälleen jatkaa yhden kokemuksen rikkaampana.
 
Taran kaksoisritit ja ohjelmakokonaisuudet sujuivat hyvin ja piruetitkin keräsivät hyvät laatupisteet. Lyhytohjelmassa Tara oli 23. ja vapaaohjelmassa 24.
Tara sijoittui kokonaistuloksissa sijalle 24.
 
Hyvä tytöt, kova kisa ja paljon tasaisia luistelijoita, tästä jälleen kokeneempana kohti 2. valintakilpailua, joka pidetään Tampereella 14.-15.1.2012.
 

Kilpailusivusto