Muodostelmaluistelijat kutsukilpailuissa 26.11.2011

Minorisarjan 3. Rainbows
Juniorisarjan 3. Ice Spirit
Juniorisarjan 4. Ice Cream

Sunbeams voittoon, Rainbows ja Ice Spirit 3., Ice Cream 4.

Tulokkaat, Minorit, Juniorit ja Aikuiset kilpailivat kutsukilpailuissa Helsingin jäähallin harjoitushallissa lauantaina 26.11.

Tulokasjoukkue Sunbeams avasi kauden vauhdikkaalla ja iloisella suorituksellaan. Monelle Sampparille ensimmäinen kilpailu ei aiheuttanut juurikaan jännitystä ja hieno kilpailusuoritus toi Samppareille tulokassarjan voiton!

Minorijoukkue Rainbows luisteli oman ohjelmansa tyylikkäästi eikä muutama kaatuminen haitannut kokonaisuudessaan siistiä ohjelmaa, joka palkittiin 3. sijalla.

Kansalliset juniorijoukkueemme Ice Spirit ja Ice Cream suoriutuivat omasta kauden avauksestaan mallikkaasti vaikka molempien ohjelmiin kaatumisia sattuikin. Ice Spirit sijoittui kovatasoisessa sarjassa 3. ja Ice Cream 4. Ice Cream sai lisäksi erikoismaininnan sujuvista elementeistään.

Seuraavaksi joukkueemme esiintyvät muodostelmaluistelijoiden joulujuhlassa Espoonlahden jäähallissa ja sen jälkeen seuraavat kilpailut koittavat jo 10.12. Barona Areenalla.