Yksinluistelijoilla kiireinen Loppiaisviikonloppu

8.1.2012

Mikkelin Chrystal Cupiin lähti kilpailemaan kaikkiaan 21 ETK-laista kilpailijaa. Ystävällinen Mikkeli kirvoitti luistelijat jälleen hienoihin kisasuorituksiin. Tuliaisina Espooseen tuotiin kaikkiaan neljä loistavaa pokaalia. Poikien Cubs sarjassa Jan Ollikainen taisteli venäläisluistelijoiden joukossa, kumartaen sarjan ylivoimaisena suomalaisena hopeisen pokaalin. Springs B 00-01 sarja toi ETK-laisille upean kolmoisvoiton. Tiukassa kilpailussa Veera Perko niiasi kultaa, Giitta Lagerbohm hopeaa ja Wilma Wilen pronssia.
Junior C sarjassa Merja Nylander sai tuomareilta eristyismaininnan laadukkaista pirueteistaan. Mai Helske puolestaan huomioitiin erityismaininnalla korkeasta ja sujuvasta Lutz-yhdistelmästä.
Chrystal Cupiin osallistui myös Jessika Louhelainen, Essi Kettunen, Veera Hormaluoma, Heidi Tarkiainen, Vera Vilen, Avila Pitkäkangas, Katrina Myntti, Saga Lönnqvist, Ellen Nordenswan, Aurora Helanto, Marie Stenlund, Emilia Artela, Henna Santavuori, TaraTanabe ja Sini Parkkinen.
Kaikkiaan jokainen kisaaja suoriútui osuudestaan hienosti.

Tallinnan Gliss Open 2012 kilpailtiin jo tutussa Premia jäähallissa. Sirkka Manni-Loukkola edusti seuraa mallikkaasti sijoittuen Bronze ladies sarjan viidenneksi.
Niina Viitaharju luisteli itsensä loistavasti sarjansa pronssille. Samaan sarjaan osallistui ETK-laisista myös Suvi-Tuuli Suokas ja Mariela Tapio. Roosa Latvala ja Erika Kangasmäki edustivat seuraa Advanced Novices sarjassa. Roosa oli ehjillä ja yhtenäisillä ohjelmakokonaisuuksilla kokonaistulosten viides ja vapaaohjelmaosuudellaan loistavasti kolmas.  Jannika Myntti ja Sara Huuskonen luistelivat Junior Ladies sarjassa. Tiukka tuomaristo arvioi Jannikan kaksoisaxelin lähes puhtaaksi ja hän sijoittuikin kilpailun yhdeksänneksi. Sara Huuskonen sijoittui sarjansa 16:ksi.  Minna Parviainen kokosi itsensä hieman epäonnisen lyhytohjelmakilpailun jälkeen loistavaan kisatsemppiin ja luisteli sarjansa kuudenneksi.
Kilpailusivusto