ETK:n järjestämät senioreiden ja junioreiden 2.valintakilpailut toivat seuran luistelijoille lisää loppukilpailupaikkoja

26.1.2012

Jannika Myntti
Helmi Rautaheimo
Sini Parkkinen
Siiri Ruikka

Espoon taitoluisteluklubi ry järjesti viikonloppuna 21.1.-22.1.2012 kansallisten senioreiden ja junioreiden 1.lohkon ja juniorityttöjen 2.lohkon 2.valintakilpailun Espoonlahden Forum hallissa.
Kilpailupäivät olivat pitkiä ja toimitsijat urakoivat erilaisissa kisatoimitsijoiden tehtävissä loistavasti. Tulospalvelu oli erittäin nopea ja täsmällinen.
Erityisen mukavaksi kilpailun teki tietysti seuran omien juniorityttöjen loistava menetys. Jannika Myntti luisteli sarjansa voittoon, Sini Parkkinen pronssille ja Siiri Ruikka sijalle 6.
He kaikki lunastivat samalla paikan juniorityttöjen loppukilpailuun 24.3-25.3.2012 Järvenpäähän.
Helmi Rautaheimo on myös lunastanut paikan loppukilpailuun.

ETK:lla on siis varsin vahva edustus tässäkin loppukilpailussa.

Stll:n tulosarkisto

Kilpailusivusto