Blue Arrows hopeaa, Reflections ja Revolutions 5. Itävallassa Mozart Cupissa

30.1.2012

SM- joukkueemme Revolutions, Reflections ja Blue Arrows kilpailivat Itävallan Salzburgissa Mozart Cupissa.

Noviisisarjassa suomalaiset ottivat kaksoisvoiton Blue Arrowsin napatessa yhdellä kauden parhaista ja siisteimmistä ohjelmista hopeaa pistein 49,57. Blue Arrows onnistui suorituksessaan nostamaan kaikkien elementtien arvoa laadukkaalla tekemisellä.  Kilpailun voitti Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Dream Steps pistein 53,90. Kolmanneksi tuli Ruotsin Team Harmony pistein 40,73.

Juniorisarjassa Reflections joukkue sijoittui lyhytohjelmassa 6. sijalle pisteillä 36,82. Muuten siistiin ja laadukkaaseen ohjelmaan tuli kaksi kaatumista, jotka eivät häirinneet muuten ehjää kokonaisuutta. Vapaaohjelmassa Reflections nousi vapaaohjelman 4. sijalle. Kokonaispisteissä Reflections jäi harmittavasti 5. vain 0,54 pisteen erolla 4. sijaan.

Juniorisarjassa suomi otti kaksoisvoiton Ice Stepsin ja Stella Polariksen johdolla. Kanadan Excellance joukkue oli 3. ja Team Berlin Junior Saksasta 4. Suomen neljäs edustaja Sun City Swing oli 6.

Seniorisarjassa Revolutions jatkoi vakuuttavasti ja osoitti paikkansa myös kansainvälisellä tasolla. Sekä lyhytohjelma ja vapaaohjelma sujuivat ilman suurempia virheitä, lyhytohjelmassa Revolutions saavutti kauden ennätyspisteet 52,00 ja samoin vapaaohjelmassa 104,30. Yhteispistein 156,30 Revolutions otti itselleen kilpailun 5. sijan. 

Myös seniori-sarjassa suomalaiset ottivat kaksoisvoiton Marigold Ice Unityn ja Rockettesin johdolla. Kanadan Nexxice oli 3. ja suomen Team Unique 4.

Kaikki tulokset: http://www.ekl-austria.at/2011_2012/mozartcup/

Kilpailun internet-sivut: http://www.mozartcup.biz/