Luistelijoilla kiireinen kisaviikonloppu

7.2.2012


 

ETK:n luistelijat Roosa Latvala ja Minna Parviainen osallistuivat Saksassa, Oberstdorfissa pidettyyn Bavarian Open kilpailuun 2.-5.2.2012.
Seniorinaisissa Minnan lyhytohjelmassa pienistä epäonnistumisista huolimatta sujuivat hyvin mm. 4-tason yhdistelmäpiruetti, joka keräsi tasaisen hyvät laatupisteet. Myöskin kaksoisaxel sekä lentävä vaakapiruetti sujuivat laadukkaasti. Minnan sijoitus lyhytohjelmassa oli 18. Vapaaohjelmassa hienosti sujuivat kolmois-salkow-kaksoistulppi-hyppy-yhdistelmä, askelsarjat, lentävä vaakapiruetti ja Minnan hieno kaksoisaxel. Lopputuloksissa sijoitus oli 18.
Roosa Latvala kilpaili ”advanced novice” –sarjassa, sijoittuen hienosti 28 tytön joukossa 14.sijalle. Etenkin lyhytohjelma oli Roosan tuttua ja vakaata, laadukasta luistelua, jolla Roosa saavutti hienon 7. sijan. Vapaaohjelmassa jäi hiukan parannettavaa, mutta ohjelman osa-aluepisteillään Roosa oli vapaaohjelmallaankin kymmenen parhaan joukossa.
 
Debytanttien II lohkon 2.valintakilpailussa Tuusulassa oli ETK:n Mariela Tapio upeasti 2! Hienolla ohjelmallaan Mariela oli ohjelman osa-aluepisteissä jopa kilpailun paras! Onnea Mariela! Kilpailussa olivat mukana myös Suvi-Tuuli Suokas, joka sijoittui hienosti sijalle 11. ja Niina Viitaharju oli hienosti 14. Kilpailussa oli mukana 31 debytantti-tyttöä.
Suomen lähes sadan debytantin joukosta ovat selvittäneet tiensä debytanttien 24:n luistelijan finaaliin Tuusulaan ETK:n Mariela ja Niina. Upeaa ETK:n tytöt!
 
Alueryhmän harrastavat luistelijat kilpailivat aluejunioreiden ja taitajien sarjoissa Oulunkylässä. Merja Nylander luisteli aluejunioreiden kolmanneksi ja Riina Mykkänen taitajien sarjassa kuudenneksi.