Yksinluistelijat Rauman Riedell Cupissa

Aurora ja Tilda
Roosa
Kilpasiskot

ETK:n yksinluistelijat lähtivät suurella joukolla Rauman Riedell Cupiin mittelemään taitojaan muiden suomalaisten taitoluistelijoiden kanssa. Luistelijamme kilpailivat aina pienempien luistelijoiden Cubs-sarjasta isojen Junior A-sarjaan asti.

Cubs-sarjan hopeamitalistina kisasta kotiutui hienolla suorituksellaan Jessika Louhelainen. Jessikan saavutti luistelullaan upeat pisteet 46,67. Samassa sarjassa Veera Hormaluoma luisteli hienosti 14:ksi ja Wilma Jungar 23:ksi. Cubs-sarjaan osallistui kaikkiaan 27 kovatasoista luistelijaa.

Springs B 01-00 sarjassa ETK:a edusti Veera Perko. Veera niiasi itselleen hopeisena kimaltavan mitalin pistein 42,67. Veeran sarjassa luisteli 28 kilpasiskoa.

Springs B 02 sarjassa luisteli kaksi ETK.laista. Vera Vilen nappasi hyvällä suorituksella itselleen sarjan hopeaa (42,33). Veran sarjassa luisteli yhteensä 14 taitavaa luistelijaa.

Saga Lönnqvist ja Katrina Myntti mittelivät taitojaan Springs A sarjan luistelijoiden kanssa. Saga saavutti luistelullaan kisasarjansa parhaat osa-aluepisteet, Katrinan seuratessa heti perässä toiseksi parhailla osa-aluepisteillä. Kokonaistuloksissa Saga oli 4. pistein 28,50 ja Katrina 5. pistein 27,72. Sarjassa luisteli kaikkiaan 15 upeaa taitoluistelijaa.

Suvi-Tuuli Suokas edusti seuraa hienosti Debytanttien A-sarjassa. Suvi-Tuuli taituroi itsensä hienosti 16:n kilpailijan joukosta 7:ksi. Suvi-Tuulin suoritus arvioitiin 47,34:n pisteen arvoiseksi.

Novice B sarjaan osallstui ETK:n noviiseista Aurora Helanto ja Tilda Haapanen. Reippailla ja kauniilla suorituksillaan tytöt sijoittuivat 16:n luistelijan joukossa hienosti, Aurora 4:ksi (49,07) ja Tilda 12:ksi (36,12).

A-Noviiseissa Roosa Latvala täydensi palkintokaappiaan pronssisella mitalilla kirien lähes sadan pisteen tuntumaan (93,74). Erika sijoittui sarjan 8:ksi pistein 74,95.
A-Noviiseja kilpailuun osallistui 14.

Kolmikko juniorityttöjä osallistui Junior A -sarjan mittelöön. Jannika Myntti luisteli viidenneksi (92,12), Sara Huuskonen 9:ksi (82,48) ja Helmi Rautaheimo 11:ksi (81,77). Juniorityttöjä kilpailussa oli kaikkiaan 14.

Hienoja suorituksia, upeita sijoituksia, kiiltäviä mitaleita!  Hyvä tytöt !