Sunbeams ja Rainbows esiintyivät Plan - jäägaalassa 19.4.2012

Yhteisohjelma
Von Hertzen Brothers
Finaali

Eilen Barona Areenalle kokoontui Suomen valovoimaisimmat artistit yhdessä suomen huippuluistelijoiden kanssa.

Espoon Taitoluisteluklubi Ry:n Sunbeams ja Rainbows joukkueet luistelivat yhdessä Esjt:n Valley Bay Synchrokids ja Synchronettes joukkueiden kanssa Von Hertzen Brothers - yhtyeen Always been right kappaleeseen. Yhteisohjelma sujui upeasti ja sai täydeltä katsomolta raikuvat aplodit.

Ennen yhteisohjelmaa gaalassa nähtiin suuri yllätys kun Jani-Petteri ilmestyi lavalle! Jäällä taiteili Jani-Petterin esiintymisen aikana kaksi seuramme pikkumuokkaria, Elli Lahtinen Sunbeams - joukkueesta ja Johanna Vanni Rainbows - joukkueesta! Ihailtavaa rohkeutta tytöiltä esiintyä täyden katsomon edessä!

Gaalan tunteellisin hetki oli ehdottomasti Laura Lepistön jäähyväisohjelma, tälle kaudelle rakennettu vapaaohjelma Miss Saigon -musikaalin musiikkiin.

Upean gaalan voit katsoa lauantaina klo 19.30 MTV3- kanavalta!

Suomessa vuosittain käytävä Finlandia Trophy uudistuu ensi syksystä alkaen. Kilpailu siirtyy Tikkurilasta Espoon Barona Areenalle, Suomen Taitoluisteluliiton ja Espoon kaupungin yhteistyön myötä. Myös kilpailun nimi muuttuu Finlandia Trophy Espooksi.

Koska Suomen Taitoluisteluliitto tarvitsee tapahtuman läpiviemiseksi apuvoimia espoolaisista seuroista järjestäjät haluaa antaa näiden seurojen nuorille muodostelmaluistelujoukkueille mahdollisuuden esiintyä tämän vuoden Plan gaalassa. Kuten aiempinakin vuosina, mukaan on pyritty pyytämään esiintyjiä eri seuroista.

Tänä vuonna mukaan pääsevät esiintymään seuramme Sunbeams ja Rainbows - joukkueet yhdessä naapuriseuran EsJT:n joukkueiden kanssa.

Plan Jäägaala - Koska olen tyttö järjestetään Espoon Barona Areenalla 19.4.2012.

Jäällä taiteilevat maailmanluokan tähdet, mm. Kiira Korpi, Juulia Turkkila, Henna Lindholm ja Ossi Kanervo, Olesia Karmi ja Max Lindholm sekä muodostelmajoukkueet Team Unique, Rockettes ja Marigold IceUnity.

Laura Lepistö luistelee gaalan jäähyväisnäytöksenään!

Lavalle nousevat mm. Chisu, The Rasmus, Anna Eriksson, Jippu, Von Hertzen Brothers, The Overtones (UK), Tuure Kilpeläinen ja Timo Kotipelto.

Plan ja Suomen Taitoluisteluliitto toteuttavat Jäägaalan yhteistyössä.

Varaa lippusi ajoissa hyvän asian puolesta!

Ostamalla liput gaalaan sijoitat kehitysmaiden tyttöjen koulutukseen ja suojeluun. Tänä vuonna panostamme erityisesti tyttöjen koulutuksen parantamiseen, sillä koulutus on yksi tehokkaimmista keinoista poistaa köyhyyttä ja antaa tytöille mahdollisuus hyvään tulevaisuuteen.

Plan jäägaala