Espoon Taitoluisteluklubi hakee muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa

25.4.2012

Espoon Taitoluisteluklubi ry:n toiminta on menneen kolmen vuosikymmenen aikana kasvanut tasaisesti ja viime vuosien aikana vakiinnuttanut toimintansa aktiivisena yksin – ja muodostelmaluistelun taitoluisteluseurana.

Muodostelmaluistelujoukkueet harjoittelevat määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Muodostelmaluistelussa seura profiloituu kilpaurheiluun ja sen kehittämiseen sekä tarjoaa hyvät mahdollisuudet erittäin suositun joukkuelajin harrastamiseen kaiken ikäisille. Seurassa kilpailee ja harjoittelee yhdeksän muodostelmajoukkuetta, yhteensä lähes 200 muodostelmaluistelijaa.

Haemme valmennustiimiimme TUNTIVALMENTAJAA.

Toimit päävalmentajamme ja muiden valmentajiemme apuna. Sinulla on vankka kokemus muodostelmaluistelusta. Olet innokas, aktiivinen ja yhteistyökykyinen ja pystyt joustavasti sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on myös kyky toimia tiimin jäsenenä.

Valmennettavat ryhmät ovat sekä nuorempia kilpajoukkueita että kansallisen tason joukkueita. Tarkempi työn sisältö ja viikoittainen tuntimäärä sovitaan erikseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Pääset tutustumaan työhön ja joukkueisiin mahdollisesti jo kevään 2012 aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse seuran muodostelmajaoston puheenjohtajalle Outi Wuorenheimolle, outi.wuorenheimo@etkespoo.com 30.5.2012 mennessä.

Lisätietoja antaa Outi Wuorenheimo tai muodostelmaluistelun päävalmentaja Annina Saari, annina.saari@etkespoo.com

Lisätietoja seuran toiminnasta ja joukkueista täältä.