ETK:n luistelijoilla kansainvälinen kisaviikonloppu

1.10.2012

Jan
Jan
Alexandra
Alexandra
Sara
Sara
Henna ja Giitta
Henna ja Giitta

Kaikkiaan 25 ETK:laista yksinluistelijaa osallistui viikonlopun aikana kahteen kansainväliseen taitoluistelukilpailuun, Hämeenlinnassa ja Tikkurilassa.

Hämeenlinnan Hyria Skating kilpailussa taituroi kahdeksan taitavaa ETK:laista. Mitalisijoja kisa ei tällä kertaa tuonut mutta erinomaisia kisasuorituksia kylläkin.
A-Junioreissa kisasivat Roosa Latvala (6) ja Jannika Myntti (16). Laura Raukko osallistui sarjan kilpailuun lyhytohjelmaosuuteen (SP 16). Novisiit A-sarjassa ETK:ta edustivat Mariela Tapio (10) ja Erika Kangasmäki (21). Anna-Sofia Isosomppi luisteli itsensä sijalle 12 Juniorit B-sarjassa ja Aurora Helanto (5) ja Emilia Artela (13) edustivat Noviisit B-sarjaa.

Vantaan Tikkurila Trophyssä ETK:lla oli varsin runsaslukuinen edustus. Poikien Springs B sarjassa Jan Ollikainen taituroi itsensa pronssille.
Tyttöjen Springs B sarjassa luisteli peräti 9 ETK:laista tyttöä. Runsaslukuinen osallistuminen palkittiinkin loistavalla neloisvoitolla. Veera Perko niiasi itselleen kultaa, Vera Vilen hopeaa, Avila Pitkäkangas pronssia ja Wilma Wilen nelosijan. Springs B sarjaan osallistui myös Annika Hovi, Jessika Louhelainen, Mai Helske, Heidi Tarkiainen ja Veera Hormaluoma.
Springs A sarjassa hienon suorituksen tekivät Alexandra Limnell ja Lotta-Maria Viljakainen. Alexandra oli sijoituksella 5 sarjansa paras suomalainen.
Seniorit B sarjassa Sara Huuskonen luisteli itsensä kirkkaimmalle sijalle voittaen kultaisen mitalin.
Noviisit A-sarjassa ETK:a edustivat Niina Viitaharju ja Suvi-Tuuli Suokas ja Noviisit B sarjassa Henna Santavuori ja Giitta Lagerbohm.

Kaikkiaan aivan loistava kisaviikonloppu.

Hyvä Jan ja kaikki tytöt!

Kisasivusto