ETK hienosti edustettuna Finlandia Trophyssa

Lokinpoikaset, Roosa ja Emmi
Kuva: Suomen taitoluisteluliitto
Lokinpoikaset, Roosa ja Emmi Kuva: Suomen taitoluisteluliitto

Viime viikonlopun kansainvälisessä taitoluistelukilpailussa Finlandia Trophy 2012 Barona Areenalla, nähtiin huikean hienot avajaiset. Ohjelmassa esiintyi Espoon Jäätaitureiden ja Espoon Taitoluisteluklubin luistelijoita yhdessä Olarin voimistelijoiden kanssa. Avajaisten ohjelman olivat suunnitelleet ja harjoituttaneet näiden seurojen valmentajat.

Taitavien nuorten yksinluistelijoiden lisäksi jäällä oli yhtä aikaa peräti kuusi espoolaista muodostelmaluistelujoukkuetta, kummankin seuran SM-juniorit, SM-noviisit ja minorit, joita seurastamme edustavat Reflections, Blue Arrows ja Rainbows.

Yksinluistelijoista avajaisissa esiintyi ETK:n Roosa Latvala ja EsJt:n Emmi Peltonen.
Lokinpoikasina luistelivat seurastamme Jan Ollikainen, Jessika Louhelainen, Milla Degerlund, Aava Utriainen ja Ilona Virtanen.

ETK:n kukkalapsina kunnostautuivat seuramme pienet luistelijat.

Upeat avajaiset antoivat hienon startin huikealle kilpailulle erinomaisissa puitteissa. Avajaiset saivat kiitosta niin suurelta yleisöltä kuin Suomen taitoluisteluliiton kuin Espoo kaupungin johdoltakin.

Suuret kiitokset kaikille!!!