Pienimmät taitoluistelijat kilpailivat Espoonlahdessa

28.10.2012

Jan Ollikainen
Minit

Espoon taitoluisteluklubi ry järjesti lauantaina 27.10.2012 klo 13.00-18.30 Silmutyttöjen 2003 ja nuorempien. silmupoikien ja Minit-sarjan poikien kauden ensimmäisen aluekilpailun. Samassa yhteydessä kilpailtiin myös Minit-sarjan tyttöjen kutsukilpailu.
Järjestävän seuran puolelta oli hienoa että seuran omat luistelijat onnistuivat itse kukin loistavasti kotikisoissa.
Silmutyttöjen kovatasoisessa kisassa Jessika Louhelainen luisteli upeasti neljännelle sijalle, Mai Helskeen sijoittuessa heti viidenneksi. Essi Kettunen luisteli sijalle 8 ja sai tuomareilta erityispalkinnon upeista alastuloistaan.
Silmupojissa Jan Ollikainen pokkasi ylivoimaisena ykkösenä kultaisen pokaalin pisteillä 41,33.
Tyttöjen Minit sarjassa nähtiin hienoja kisasuorituksia. Jopa ensimmäistä kertaa kisaavat luistelijat onnistuivat ohjelmissaan upeasti. Minittyttöjen kutsukilpailun voitti ETK:n Aava Utriainen. Ria Päivölä palkittiin linjakkaista ja pitkistä alastuloistaan.
Minit-tyttöjen kilpailuun osallistui myös Ilona Virtanen, Milla Degerlund, Estella Helanto, Edith Mattila ja Martta Suotula.
Tulossivu Yksinluistelu 2012-2013