Espoolaista jääurheiluyhteistyötä

Janita, Sanna, Jari ja Salla
ETK:n taitoluistelupojat
Rallipojat

Kolme Espoon taitoluisteluklubin ohjaajaa / valmentajaa vierailivat Blues-Matinkylän kiekkokoulun starttikurssin vetäjinä. Kiekkokoulut toimivat osana Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulutoimintaa. Oppitunnit oli suunnattu 2006-2008 syntyneille lapsille vanhempineen. Innokkaita parivaljakoita ilmoittautuikin reilut 40. Tunneilla riitti vauhtia, kaatuilua ja taitavaa liukua luistimen terillä. Tunneilla myös leikittiin ja tutustuttiin luistelun haastavaan maailmaan.

Sekä osallistujat että ohjaajat pitivät tätä jääkiekon parissa tehtyä kokeilua erittäin antoisana ja yhteistyötä on tarkoitus jatkaa taas ensi syksynä.

Myös ETK:lla on yhteinen ryhmä aikuiselle ja lapselle. Ryhmä on tarkoitettu sellaisille luistelun aloittaville lapsille jotka tarvitsevat tutun vanhemman läsnäoloa ja rohkaisua uuden harrastuksen aloittamiseen.
Espoon Taitoluisteluklubin luistelukoulussa harjoittelee poikien oma yksilötaitoryhmä-Ralliryhmä! Ryhmän luistelijat harjoittelevat yksilöllisiä perusluistelutaitoja poikamaisin ottein ja termein. Ralliryhmän luistelijoista osa jatkaakin luistelu-uraansa joko espoolaisissa kiekkoseuroissa tai taitoluistelun parissa ETK:ssa.
Luistelu kehittää tasapainotaitoja, koordinaatiokykyä ja myös sosiaalisia taitoja. Lasten luistelussa harjoitetaan karkeamotorisia taitoja. Karkeamotoristen käsittelytaitojen kehittyminen luo perustan hienomotorisille taidoille. Harjoittelun tukena käytetäänkin paljon erilaisia apuvälineitä.
Luistelun opettelemisella luo hyvää pohjaa monen muunkin taidon oppimiselle.

Ilmoittautumiset www.etkespoo.sporttisaitti.com Seuran toimisto: ma-to klo 10.00-14.00 puh. 09-803 2212 tai  sähköpostitse : luistelukoulu@etkespoo.com