Muodostelmaluistelun SM 1. valintakilpailut luistellaan Tampereella 10.-11.11.

7.11.2012

Revolutions kuva: Matti Sten
Blue Arrows kuva: Matti Sten
Reflections kuva: Timo Ahomäki

Espoon Taitoluisteluklubin Revolutions, Reflections ja Blue Arrows valmiina tositoimiin

Muodostelmaluistelun SM-sarjojen 1. valintakilpailut järjestetään Tampereen Hakametsän jäähallissa 10.-11.11.

SM-seniorijoukkue Revolutions kilpailee jo toisessa kilpailussaan, Finlandia Trophyn lyhytohjelma kilpailuhan oli jo lokakuun alussa. Joukkue on Finlandia Trophyn lyhytohjelmakilpailun jälkeen tehnyt kovasti töitä etenkin vapaaohjelman kanssa kertoo joukkueen luistelija Hilla Kaitala. Viimeistelyharjoitukset ovat menneet lupaavasti ja vapaaohjelmakin on saanut paljon kaivattua rutiinia. Revolutions luistelee lyhytohjelmansa lauantaina numerolla 3.

SM-juniorijoukkue Reflections valmistautuu nyt ensimmäiseen kilpailukoitokseen. Lyhytohjelman katsastus Preseason tapahtumassa meni lupaavasti ja joukkue on saanut hyvää palautetta molemmista ohjelmistaan. Ohjelmiin on haettu esiintymisvarmuutta seuran Synchrogaalassa sekä luistelukouluesiintymisissä ja joukkue lähtee Tampereelle hyvällä fiiliksellä. Reflections luistelee lyhytohjelmansa lauantaina numerolla 13.

SM-noviisijoukkue Blue Arrows valmistautuu myös ensimmäiseen kilpailukoitokseensa ja on Refujen tavoin saanut hyvää palautetta ohjelmastaan. Esiintymiset Synchrogaalassa ja luistelukoulussa menivät hienosti, ohjelmaa on hiottu ennen kisaa muun muassa Karjaan uudessa jäähallissa. Blue Arrows luistelee lauantaina oman lohkonsa 4.

Tsemppiä joukkueille 1. valintakisoihin!

Kilpailusivut

Tulokset