Muodostelmaluistelun SM-kausi käyntiin

10.11.2012

Blue Arrows ja kauden ensimmäinen mitali
Blue Arrows ja kauden ensimmäinen mitali
Reflections - Moonshine
Reflections - Moonshine
Revolutions - Dessert Rose
Revolutions - Dessert Rose

ETKn joukkueet hyvässä iskussa!

Muodostelmaluistelun SM-kisakausi luisteltiin käyntiin Tampereella. Tänään lauantaina kisattiin SM-noviisien molemmat lohkot sekä SM-junioreiden ja -senioreiden lyhytohjelmat.

Noviisijoukkueemme Blue Arrows luisteli varmasti ja vahvasti dramaattisen "Black Spider" vapaaohjelmansa. Vastuuvalmentaja Merja Laakkonen on erittäin tyytyväinen joukkeen suoritukseen ja luottavainen siihen, että joukkue pystyy parantamaan suoritustaan kauden aikana huomattavasti. Joukkue saavutti pisteet 49,24 jääden lohkon voittajasta vain reilut 3 pistettä.

Juniorijoukkue Reflections luisteli upeasti ja vapautuneesti lyhytohjelmansa "Moonshine". Vastuuvalmentaja Annina Saari kertoi joukkueen kisakunnon olleen loistavasti kohdallaan juuri oikeaan aikaan ja tuloksena nappisuoritus ja  pisteet 44,58. Nämä oikeuttivat vapaaohjelmapäivään viiden parhaan joukkoon ja joukkue luisteleekin jäälle sunnuntaina numerolla 10, aloittaen kuuman ryhmän.

Toista kauttaa seniorisarjassa luistelevan Revolutions joukkueen tulkinta ohjelmasta "Dessert Rose" oli ihanan naisellinen. Joukkue saavutti lyhytohjelmallaan ennätyspisteensä, 55,40, kasvattaen pistesaldoaan kauden avauskilpailusta, Finlandia Trophystä,  lähes 10 pistettä! Vastuuvalmentaja Anina Saari toteaa joukkueensa luistelleen todella tasokkaasti ja varmasti.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina 11.12.2012 klo 13 junioreiden vapaaohjelmalla.