Yksinluistelijat kilpailivat Raumalla ja Salossa 10.11-11.11.2012

12.11.2012

Sara Huuskonen
Noviisit

Salon Palloilijat olivat kutsuneet seuran luistelijoita kutsukilpailuunsa 10.11.2012. Kisaa lähti senioriluistelija Sara Huuskonen joka luistelikin itsensä ensimmäiselle palkintojakkaralle. Junioreissa Anna-Sofia Isosomppi lusiteli sijalle 11. Noviisityttöjä kisaan osallistui ETK:laisia kaikkiaan kolme. Aurora Helanto niiasi itselleen upeasti luistellulla ohjelmallaan pronssisen mitalin. Tilda Haapanen sijoittui hienosti 14:ksi ja Giitta Lagerbohm 16:ksi.

Raumalla luisteltiin SM-Noviisien 1.vqalintakilpailu. Niina Viitaharju ja Suvi-Tuuli Suokas selvittivät tiensä vapaaohjelmakilpailuun. Mariela Tapion vapaakilpailupaikka jäi odottamaan seuraavaa valintakilpailua. Kokonaistuloksissa Niina oli 24:s ja Suvi-Tuuli 26:s.

Tulossivusto