Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1.valintakilpailut käydään Lappeenrannassa 24.-25.11.2012

22.11.2012

Rainbows
Ice Spirit
Shadows
Situations
Sunbeams

Espoon Taitoluisteluklubin Sunbeams, Rainbows, Ice Spirit, Situations ja Shadows valmiina ensimmäiseen kisakoitokseen

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1.valintakilpailut luistellaan Lappeenrannan Kisapuistossa 24.-25.11.

Lauantaina kilpailevat seuramme minorijoukkue Rainbows ja kansallinen juniorijoukkue Ice Spirit. Joukkueiden valmistautuminen kilpailuihin on hyvässä vauhdissa, kilpailupuvut ovat valmiit ja kisakampauksia ja meikkejä on hiottu upeiksi.

Rainbows saa vastaansa mm. toisen espoolaisjoukkueen Valley Bay Synchronettesin sekä Helsingin Luistelijoiden Sunlights joukkueen. Lohkossa luistelee yhteensä 12 joukkuetta. Rainbows luistelee ihastuttavan Tähkäpää-teemaisen ohjelmansa klo 15.40.

Ice Spirit lähtee tavoittelemaan 7 joukkueen lohkossa hyvää suoritusta ja pääsyä neljän parhaan joukkoon. Ice Spirit matkustaa paratiisiin klo 18.01.

Sunnuntaina kilpailevat tulokasjoukkue Sunbeams, kansalliset seniorit Situations ja aikuisjoukkue Shadows.

Sunbeams joukkue on saanut rutkasti esiintymiskokemusta ja iloinen Minni ohjelma on hioutunut vauhdikkaaksi ohjelmaksi ja Sampparit lähtevät ensimmäiselle kisamatkalleen innoissaan. Sunbeams aloittaa kilpilusuorituksensa aamuvarhain klo 9.21.

Situations on harjoitellut ahkerasti ja hakenut rutiinia ohjelmaansa. Rokkitähden elämää kuvaava ohjelma on vauhdikas ja joukkue tykkää luistella siihen asenteella. Situations luistelee kolmen joukkueen lohkossaan klo 13.10.

Aikuisjoukkue Shadows on valmistautunut hyvällä fiiliksellä kisaan ja osalle joukkueesta kilpailu on ihka ensimmäinen muodostelmakilpailu. Kilpailupuvut sädehtivät ja kilpailumeikin on suunitellut mm. Kiira Korven meikkejä tehnyt meikkaaja. Shadows luistelee 10 joukkueen lohkossa klo 15.58.

Tsemppiä kaikille joukkueille kisaan!

Kilpailusivut: http://www.saiml.fi/kisasivu_2012_etu.html