Kilpailuja, kilpailuja, mitaleita ja onnistuneita suorituksia

4.12.2012

Jannika
Jannika
Roosa
Roosa
Noviisit
Noviisit
Jan
Jan
Minejä Salossa
Minejä Salossa
Silmuja Salossa
Silmuja Salossa

ETK:n luistelijoilla jälleen kilpailutäyteinen viikonloppu. 25 ET:laista kilpailivat viikonloppuna Salossa, Kauniaisissa ja Tallinnassa.
Viikonloppukilpailut alkoivat kansainvälisellä Tallinn Trophy 2012 kilpailulla. Myrskysäässä Tallinnaan matkasi seitsemän kisaajaa.
Junior Ladies kilpailussa Roosa Latvala sijoittui kokonaistuloksissa hienosti 14:ksi ja Jannika Myntti kiri upealla vapaaohjelmallaan kokonaiskilpailun 19:ksi.
Advanced Novicegirls sarjassa ETK:a edusti loistavasti Mariela Tapio (15) ja Erika Kangasmäki (16).
SpringsB girls-sarjassa Wilma Wilen taituroi upeasti sijalle 4. Samassa sarjassa Veera Perko sijoittui 9:ksi ja Avila Pitkäkangas 19:ksi.

Kauniaisissa kilpailtiin KaTa:n järjestämissä Debytanttien ja Noviisien 1.valintakilpailussa. Debytanttityttö Saga Lönnqvist luisteli sijalle 17.
Upea Emilia Artela voitti Noviisityttöjen 1.valintakilpailun. Aurora Helanto luisteli hienosti 4:ksi.
Noviisitytöissä Tilda Haapanen sijoittui 17:ksi, Silja Toimela 28:ksi ja Giitta Lagerbohm 30:ksi.

Salon kutsukilpailuun lähti 12 reipasta ETK:laista kisaajaa.
Minitytöt 2005 ja nuoremmat sarjasta kotiin tuotiin kaksoisvoitto. Ria Päivölä niiasi kultaa, Edith Mattilan seuratessa hienosti hopealla.
Minitytöt 2004 kisaajista Aava Utriainen nousi hopeiselle palkintosijalle ja Ilona Virtanen upeasti pronssille. Milla Degerlund oli sarjan 6:s ja Estella Helanto 12:s.
Silmupojissa Jan Ollikainen pokkasi jälleen kultaa!
Silmutytöt 2002 ja nuoremmat: Annika Hovi niiasi sarjan pronssia. Jessika Louhelainen saavutti sijan 6 ja sai kilpailun tuomareita kunniamaininnan sujuvista ja monipuolisista siirtymistä. Mai Helske luisteli 7:ksi, Essi Kettunen 10:ksi ja Veera Hormaluoma 20:ksi

1.noviisien valintakilpailusta Emilia Artela ja Aurora Helanto luistelivat itsensä suoraan kultafinaaliin.

Ihanaa, upeaa ETK:laista osaamista! Hyvä tytöt ja Jan

Tulossivusto