Blue Arrows pronssia Rouenissa

2.2.2013

Revolutions lyhytohjelman jälkeen yhdeksäntenä

SM-noviisijoukkue Blue Arrows luisteli  ohjelmallaan Black Spider pronssimitallille eilen Rouenissa, Ranskassa järjestetyissä muodostelmaluistelukilpailuissa. Joukkue saavutti kauden toiseksi parhaimmat pisteensä 52,54.

Joukkueen luistelusta välittyi katsomoon hyvä tunnelma. Valmentaja Merja Laakkosen mukaan tytöillä oli ollut hyvä tsemppi ja tekemisen ilo jo valmistautumisesta saakka. Ohjelma oli vauhdikas mutta samalla elementit muistettiin suorittaa rauhallisesti. Elementeistä no hold ja line jäivät annetuista tasoistaan. Valmentaja oli kuitenkin tyytyväinen esityksen rohkeuteen ja tunnelmaan ja lähtee luottavaisin mielen luotsaamaan joukkuettaan kohti helmikuun lopulla luisteltavia SM-kilpailuja.

Noviisisarjan neljä parasta

1. Team Dynamique FIN, 58,64

2. Finettes, FIN, 57.15

3. Blue Arrows, FIN, 52,54

4. NIC Shadows, GBR, 39,24

 

Seniorijoukkueemme Revolutions aloitti oman urakkansa eilen perjantaina lyhytohjelmallaan Deset Rose saavuttaen pisteet 50.50. Joukkeen luistelu oli vapautunutta ja tytöt luistelivat hyvän kokonaisuuden. Pienet virheet muutamissa elementeissä laskivat teknisiä pisteitä. Luistelu oli kuitnekin varmaa ja komponentit olivat linjassa suorituksen kanssa. 

Valmentaja Annina Saari on ohjelmaan tyytyväinen ja lähtee vapaaohjelmakilpaiiluun luottavaisin mielin. Tavoitteena "susilaumalla" on nostaa vapaaohjelmallan loppu sijoitustaan omaperäisellä ja vaikuttavalla esityksellään.

Kilpailua, jossa on mukana maailman parhaat seniorisarjan joukkueet, johtaan Suomen Team Unique. Suomen muut joukkueet ovat sijalla kolme (Rockettes) ja kuusi (Marigold IceUnity) 

Tulokset lyhytohjelman jälkeen:

1. Team Unique, FIN, 74,76

2. Paradise, RUS, 72,10

3. Rockettes, FIN, 69,66

4. Les Supremes Seniors, CAN, 67,46

5. Haydenettes, USA, 65,69

6. Marigold IceUnity, FIN, 63.92

7. Nexxice, CAN, 60,90

8. Team Boomerang, SWE, 53,14

9. Revolutions, FIN, 50,50

 

Kaikki tulokset

http://www.frenchcup.fr/la-competition/les-resultats/