Luistelijat kisoissa Turussa, Kisakalliossa, Kouvolassa ja Helsingissä

13.3.2013

Saga Lönnqvist
Saga Lönnqvist
Aava Utriainen ja Ilona Virtanen
Aava Utriainen ja Ilona Virtanen
Mai Helske ja Jessika Louhelainen
Mai Helske ja Jessika Louhelainen
Jan Ollikainen
Jan Ollikainen
Minit
Minit

ETK:n luistelijat ovat jälleen kisanneet ahkerasti.

Sara Huuskonen oli Turussa  26.2.2013 senioreitten kutsukilpailussa kolmas.

Debytanttien aluemestaruuskilpailussa Edea Cup:ssa ETK:n Saga Lönnqvist sijoittui 19. Helsingin alueella on lähes  30 debytanttia, joten kisasarja on kova.

Senioreitten ja junioreitten valtakunnallisissa loppukilpailuissa Kouvolassa 2.-3.3.2013 Jannika Myntti näytti juniorisarjassa ensimmäisen kerran  kaksoisakselin ja sijoittui hienosti 5:nneksi. Kaksoisakselillaan Jannika sai nyt myös paikan kilpailla ensi kaudella SM-sarjassa. Hyvä Jannika! Senioreissa Sara Huuskonen jäi niukasti mitallista ja oli neljäs. Sara teki kilpailussa hienon 3-tason askelsarjan, jota ei ihan helpolla saavutetakaan. Hyvä Sara!

EVT:n järjestämässä kansainvälisessä kilpailussa, Spring Carnevalissa Kisakalliossa, oli ETK:laisilla jälleen mitaleja tuliaisina:

Cubs (synt. 2005)-sarjassa Ria Päivölä toi kotiin kultaa ja Edith Mattila hopeaa. Kaukana ei ollut Martta Suotula, joka oli sijalla 4 ja Alexandra Björkbom 10.s.

Cubs (synt.2004)-sarjassa Aava Utriainen oli voittaja, Ilona Virtanen pronssimitalisti, Milla Degerlund 4. ja Estella Helanto 9.

Springs (synt.2001)-sarjassa Alexandra Limnell jatkoi mitalien keräämistä ottamalla kultamitalin. Samassa sarjassa Avila Pitkäkangas oli 6. ja Wilma Wilen sijalla 7.

Springs (synt.2002)-sarjassa olivat Vera Vilen 5., Annika Hovi 8.,Heidi Tarkiainen 22., Veera Hormaluoma 30. ja Isabella Salmiheimo 31.

Springs (synt.2003)-sarjassa hopeamitalin otti Mai Helske ja Jessica Louhelainen oli 7.

Ja poikien sarjan voittaja oli jälleen hienosti ETK:n Jan Ollikainen!

Kisasivusto