Seura-alennuksia fysioterapiasta ja kuntosalista

24.4.2013

Nyt kuntoon ja kuntoilemaan!

Espoon taitoluisteluklubin jäsenet saavat seura-alennuksia Espoon Urheiluhierontakeskuksesta ja Haukilahden kuntokeskuksestakin.

Espoon Urheiluhieronta

Alennus ETK:laisille -10%

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Se myös lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoa.

Urheiluhieronta sopii siis sekä urheilijoille, että ns. tavallisillekin ihmisille, iästä riippumatta. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on tehokkaampaa. Siinä käytetään monipuolisempia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Urheilijoiden hoidossa huomioidaan myös hieronnan vaikuttavuuden tarve suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin.

Tutustu toimintaamme http://www.espoonurheiluhierontakeskus.fi/

Haukilahden Kuntokeskus

Tarjous ETK:laisille: jäsenyys 49€/kk, ei liittymismaksua

Tarjoamme harjoittelun Haukilahden kuntokeskuksessa erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan, kaikille ETK:laisille, vanhemmille, huoltajille...

Jäsenyys 49e/kk, joka pitää sisällään KUUKAUDEN IRTISANOMISOIKEUDEN ja vapaan kuntosalin käytön päivittäin 06-22 omalla koodillaan(auki-oloaikojen ulkopuolella) ja kaikki ohjatut  ryhmäliikuntatuntimme. Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti, jonka jälkeen tarjous tarkistetaan.

Ryhmäliikuntatuntitarjontamme kasvaa koko ajan ja tällä hetkellä valikoimiimme kuuluvat mm.suositut Zumba, Piloxing, Fitt, Teho-treeni, Pilates, Jooga, Stretching, Kahvakuula tuntimme.

Meillä on myös tarjolla aamu ja viikonlopputunteja.

Meille on erittäin helppo ja mukava tulla harjoittelemaan. Poikkeamme massakeskuksista ja tarjoamme vastapainoksi kodikasta ja lämminhenkistä harjotteluympäristöä, jonne voit tulla sellaisena kuin olet!

Palveluihimme voi käydä tutustumassa tarkemmin osoitteessa www.haukilahden-kuntokeskus.fi