Aikuismuodostelmaluistelijat kilpailivat Ranskassa

3.5.2013

Kultaa ja Shampanjaa!
Kultaa ja Shampanjaa!

Shadowsille kultaa!


Shadows voitti kultaa ja herätti suurta huomiota Ranskan Troyesissa pidetyissä aikuisten kansainvälisissä muodostelmaluistelukilpailuissa 27.-28.4. Paikallinen TV oli kuvaamassa ja haastattelemassa kaukaisesta Suomesta tullutta taitavaa joukkuetta. Kisaa katsomaan oli kutsuttu myös pormestari, joka jakoi palkinnot ja mitalit.

Bulles de Troyes eli Troyesin kuplat oli Shampanjan maakunnassa nyt ensi kertaa pidetyn aikuiskisan nimi. Sarjat olivat niin yksinluistelussa, jäätanssissa kuin muodostelmassakin,  paikalle oli saatu osallistujia Suomen lisäksi Italiasta, Englannista, Saksasta ja Ranskasta.

Kilpailu oli Shadows joukkueen valmentajan Marjaana Rekolan viimeinen kilpailu valmentajana. Tämän lisäksi hän laittoi itsensä likoon ihan kunnolla: Marjaana itse osallistui kilpailuun myös luistelijana!

Niin joukkue kuin seurakin kiittävät Marjaanaa näistä yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle ihanaa tulevaisuutta!

Oheisessa linkissä Shadowsin esiintyminen ja haaatattelu paikaillis-TV:ssä Ranskassa: http://www.canal32.fr/thematiques/loisirs/sujet/une-competition-de-patinage-pour-amateurs-du-28-avril-2013.html