Yksinluistelijloiden palkitsemistilaisuus

10.6.2013

Yksinluistelujaoston kiertopalkinnot ja erityismaininnat jaetaan vuosittain jaoston kaudenpäätösjuhlassa.

Päätösjuhlia ja palkitsemistilaisuuksia olemme viettäneet erilaissa espoolaisissa juhlapaikoissa kuten Haukilahden Paviljongissa, Villa Pentryssa, Villa Rulluddissa ja Espoon Kartanossa.

Sunnuntaina 9.6.2013 juhlimme Haukilahden Ravintola Ukkohauessa. Aurinkoisena sunnuntaipäivänä tilaisuuteen osallistui runsaslukuinen luistelijoiden ja vanhempien iloinen joukko.

Palkinnot ovat seuran pitkäaikaisen valmentajan, Susanna Peltolan, oman kilpauran aikana voitettuja pokaaleja jotka hän on luovuttanut jaoston kiertopalkinnoiksi.

Kauden palkitut 2012-2013
Zemppari - Tilda Haapanen
Rohkea harjoittelija - Anni Erkama
Hymytyttö - Suvi-Tuuli Suokas