ETK:n toimisto tiedottaa

27.6.2013

ETK:n TIEDOTE nro 1/2013-2014

ETK:n kevätkausi 2013 on sujunut vauhdikkaasti ja tapahtumarikkaasti.

Luistelukoulut päättyivät upeaan kevätnäytökseemme Barona Areenalla. Tänä keväänä luisteltiin Kippari Kallen tarina. Näytöksessä esiintyivät kaikki ETK:n luistelijat vauvasta vaariin, muksusta mummiin. Luistelukoululaiset saivat esittää kauden aikana opittuja taitojaan pieninä seiloreina ja isommat meren aaltoina. Aikuisten SunSet ryhmä valssasi hienosti sataman väkenä. Yksin- ja muodostelmaluistelijat esiintyivät upeasti useassa eri ohjelmassa. Kiitos vielä kaikille ETK:laisille luistelijoille ja vanhemmille panostuksestanne näytöksen onnistumiseen!

Kilpaluistelijat jatkavat harjoittelua lähes juhannukseen saakka, ensin seuran omilla leireillä jonka jälkeen luisteluleireillä ympäri maata, osa myöskin ulkomailla. Harjoittelut Espoossa aloitetaan heinäkuun puolessa välissä.

Osallistuimme toukokuussa Espoon kaupungin kutsumana seuraparlamenttiin Tallinnassa. Mukaan Espoon liikuntatoimi oli kutsunut lähes parikymmentä espoolaista urheiluseuraa. Parlamentissa kehitettiin erilaisia toimintamuotoja mm. urheilun drop out-ilmiöön.  Myös Espoon harjoituspaikkatilanteesta keskusteltiin kiivaasti. Espoolaiset urheiluseuratoimijat laativat yhdessä erilaisia toimintamalleja espoolaisen urheilun kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Espoon liikuntatoimelle sateli kehitysehdotuksia seuran ja urheilijoiden näkökulmasta ja ne otettiin innokkaasti vastaan.

ETK:n valmentajat ovat keväällä osallistuneet erilaisiin koulutuksiin ja käyneet valtakunnallisesti läpi kulunutta luistelukautta. Uuden kauden suunnittelu on aloitettu jo hyvissä ajoin, varhain keväällä. Kilpailupuolella mm. testijärjestelmien käyttöönotto on tuonut harjoitteluun paljon uutta. Luistelijat ovat osallistuneet kisasarjatesteihin pääkaupunkiseudulla mutta myös ETK on järjestänyt testitilaisuuksia. Testit ovat sujuneet pääsääntöisesti loistavasti ja valmentajat ovat arvioineet luistelijoiden taitotason eri sarjoihin ihan pilkulleen. Kolmen SM-tasoisen muodostelmajoukkueen lisäksi ETK:ssa luistelee ennätysmäärä SM-tasoisia yksinluistelijoita.

Uudet ohjelmakoreografiat ovat pitäneet kaikki kiireisinä, sekä jäällä että ulkona.

Syksyllä ETK jatkaa aktiivista espoolaisen liikunnan järjestämistä mm. jääurheilupainotteisella Sporttiskerholla perjantaisin Espoonlahden jäähallissa klo 13.00-14.00. Ilmoittautua voi jo nyt seuran web sivujen kautta osoitteessa:

Syksyllä olemme jälleen mukana Espoon koulujen KULPS - kulttuuri- ja liikuntapolulla, joka tarjoaa opettajille mahdollisuuden tilata meiltä kokenutta luistelunopetusta liikuntatunneille ja urheilupäiville.

Elokuussa jatkamme jälleen yhteistyötä Espoo - Bluesin kiekkokoulun kanssa. Taitavat valmentajamme on kutsuttu ohjaamaan kiekkokoulun aikuinen-lapsi-ryhmiä. Hyvä ETK:lainen ammattitaito!

Espoo-päivää vietetään jälleen la 31.8.2013. Me järjestämme tuolloin luistelutapahtuman Espoonlahden jäähallissa klo 11.00-12.30.  Siellä esiintyvät ETK:laiset luistelijat ja yleisö voi myös tulla jäälle mukaan tutustumaan luistelun maailmaan!

Kansainvälinen taitoluistelukilpailu, Finlandia Trophy, järjestetään Barona Areenalla 4.-6.10.2013. Siellä kilpailevat maailman huipputason yksinluistelijat ja lyhytohjelmakilpailussa muodostelmajoukkueet!
ETK on mukana aktiivisesti mm. kisaorganisaatiossa ja avajaisten näytöksessä! Varmistakaa itsellenne parhaat katsomopaikat ostamalla jo nyt pääsyliput osoitteesta:  http://etkespoo.sporttisaitti.com/?x194612=329972

Suosittuihin luistelukouluihimme ilmoittautuminen on alkanut jo toukokuussa web-sivuillamme. Luistelukoulupaikat täyttyvät nopeasti eli nyt pikaisesti ilmoittautumaan syksyn ryhmiin … ystävän kanssa luistelu on kivaa! Muistattehan ETK:laiset kertoa myös naapureille, ystäville ja muille lapsille ja nuorille, että kuinka kivaa luistelu on J!

Aikuisten luistelukouluryhmämme, Sunset  Skaters, on jo täynnä!

Ilmoittautumiset syyskuussa 9.9.2013 alkaviin  luistelukouluihin osoitteessa:

ETK:n toimisto on avoinna vielä vkolla 26  ma-to klo 10.00-14.00.  Toimisto on lomalla 29.6.-11.8.2013.

Toimiston henkilökunta on elokuun alussa leireillä ja mm. Puolassa jäätanssin kansainvälisessä valmentajakoulutuksessa.

Toimisto jälleen avoinna normaalisti ma 12.8.2013 lähtien.

Oikein aurinkoista, iloista ja monipuolista liikuntaa sisältävää kesää kaikille!

ETK ry toimisto

Hanni ja Suski