ETK ry vauhdikkaasti mukana Espoo-päivässä la 31.8.2013

28.8.2013

Espoon taitoluisteluklubi järjestää luistelutapahtuman Espoo-päivänä  Espoonlahden Forum-jäähallissa klo 11.10-12.30.

Jäällä esiintyvät ETK:n luistelijat sekä mukaan pääsee myös jäälle tutustumaan luistelun jännittävään maailmaan. OMAT LUISTIMET MUKAAN SIIS!

Espoossa, Barona Areenalla, järjestetään kansainvälinen taitoluistelukilpailu, Finlandia Trophy, 4.-6.10.2013. Espoonlahden luistelutapahtumassa arvotaan myös pääsylippuja tuohon maailman huippuja Suomeen tuovaan kilpailuun! Tulkaa mukaan koko perheen luistelutapahtumaan!

ETK  ry mukana myös Espoo liikkeellä-tapahtumassa Tapiolan urheilupuistossa!

Espoo-päivänä la 31.8.2013  klo 10.00-14.00 on vauhdikas liikunta-tapahtuma Tapiolan urheilutalolla. Siellä espoolaiset urheiluseurat esittelevät toimintaansa ja mukaan pääsee mm. kuulantyöntöön,  minimaratonille, perhejumppaan, jne. jne. ETK:n luistelijat esiintyvät urheilutalon salissa klo 10.45 ja klo 11.45. Kaikki mukaan viettämään liikunnallinen päivä erilaisten urheilulajien parissa!