Tervetuloa luistelukoulun Mupetit-ryhmään

13.9.2013

Espoon Taitoluisteluklubin MUPET-ryhmä

Espoon Taitoluisteluklubissa ryhmävalikoimaan kuuluu myös erityisryhmä Mupetit. Tämä luistelukouluryhmä on tarkoitettu sairauden tai vamman takia erityistä tukea tarvitseville lapsille. Ryhmä harjoittelee sunnuntaisin Matinkylän jäähallissa klo 11.10-11.50. Ohjaajien mukaan ryhmässä on aina iloinen ja positiivinen tunnelma.

Taito kaatua turvallisesti ja jäästä ylös nouseminen on tärkeä taito meille kaikille. Jäätunti sujuu iloisen vauhdikkaasti mukavassa joukossa.  Jäällä  opitaan myös liukumaan, hyppäämään … leikitään hippaa, tutustutaan tarinoiden kautta luistelun temppuihin  jne.

Mupet-ryhmän ohjaajat, Minna ja Sini, odottelevatkin vielä innokkaita, uusia luistelijoita ryhmään.

Tule jäälle mukaan vaan, kaikkea uutta oppimaan!

Ilmoittautumiset  www.etkespoo.sporttisaitti.com ja lisätiedot: luistelukoulu@etkespoo.com