Luistelukoulun tiedote 1 syksy 2013

26.9.2013

PEHMOLELU-VIIKKO  ensi viikolla (vko nro 40) 30.9.-6.10.2013

Luistelukoulussa vietetään toimintakalenterin mukaista PEHMOLELU-viikkoa ma 30.9.-6.10.2013

Silloin voi jäälle oman, kädessä pidettävän pehmolelun! Tarkistattehan, että pehmolelu on niin pieni, että sen kanssa pystyy turvallisesti luistelemaan ja pehmolelusta ei saa pudota mitään jäälle turvallisuussyistä.

RYHMÄSIIRROT

Nyt on päästy hyvin käyntiin luistelukoulussamme ja ohjaajat tekevät ryhmäsiirtoja tarpeen mukaan.

PUKUKOPIT

Saapuessanne jäähallien eteisauloihin (Espoonlahdessa seinässä oikealla ilmoitustaulun vieressä ja Matinkylässä heti vahtimestarinkopin seinässä oikealla) löytyy taulu, jossa on aina ETK:n luistelukoulun pukuhuoneen numero kyseisen kellonajan kohdalta. Sopu ja sujuvuus jäähallin käyttäjien kesken säilyy, kun toimimme ohjeistuksen mukaisesti.

Toivomme pukukoppeihin vain luistelijat ja enintään yhden avustajan luistelijaa kohti. Näin tunnelma ei mene liian ahtaaksi.

JÄÄLLE MENOT JA POISTUMISET

Jäähallien vaihtoaitioissa on ahdasta. Vaihtoaitiot on tarkoitettu vain luistelijoille. Vanhempien tulee odottaa ja saattaa luistelijat vain vaihtoaition sisääntuloaukolle asti. Näin pienimmätkään luistelijat eivät jää vanhempien jalkoihin eikä aitioihin kulkeudu hiekkaa, joka vahingoittaa teriä.

Opetustuntia vanhemmat seuraavat aina katsomosta. Näin lapset keskittyvät paremmin opetukseen.

PYSÄKÖINTI

Hallille kannattaa tulla hyvissä ajoin ennen luistelutunnin alkua. Näin luistimet ehtii vaihtaa rauhassa eikä jäälle tule kiire. Varautukaa siihen, että jäähallien pysäköintipaikat ovat ruuhkaisia ja autopaikan löytäminen kestää.

Olemmehan ETK-laisina myös tarkkoina siitä että emme pysäköi autojamme inva-paikoille emmekä suojateille. Me kaikki ajamme rauhallisesti koska myös pysäköintialueilla liikkuu paljon pieniä jääurheilijoita.

TIEDOTTAMINEN

Seuramme web-sivut ovat  ensisijainen tiedotuskanavamme. Seuraattehan viikoittain web-sivujamme sillä päivitämme sinne jatkuvasti luistelukoulua koskevaa tietoa. Sähköpostit luistelukoulusta ajautuvat harmillisen usein roskaposteihin, joten parhaiten tiedon saatte seuraamalla web-sivujamme.

Seuraattehan myös luistelukoulun toimintakalenteria osoitteesta:

Aurinkoista ja luistelullista syys-lokakuuta!