ETK:n TIEDOTE nro 2

2.10.2013

Luistelukausi 2013-2014 on jo täydessä vauhdissa.

Syksy alkoi yhteistyöllä Bluesin kiekkokoulun kanssa jo elokuussa. ETK:n taitavat ohjaajat olivat jo toista vuotta opettamassa Bluesin kiekkokoululaisille luistelun alkeita. Mukana oli n 60 innokasta kiekkoperhettä. Jo perinteeksi muodostunutta tapaa on tarkoitus jatkaa taas ensi syksynä.

Tsemppiä kaikille pienille kiekkoilijoille tulevaan talveen.

Espoo-päivänä, la 31.8.2013, ETK oli mukana kahdessa tapahtumassa: Espoonlahden Forum-jäähallissa järjestimme luistelutapahtuman, jossa esiintyivät kilpailevat yksinluistelijamme ja muodostelmaluistelujoukkueemme. Yleisökin pääsi jäälle kokeilemaan luistimiaan kesän jälkeen. Tapahtumassa oli jaossa lippuja Espoossa 4.-6.10.2013 järjestettävään Finlandia Trophy-kilpailuun.

Espoo-päivänä järjestettiin Tapiolan urheilupuistossa Espoo liikkeellä-tapahtuma. Tapahtumassa oli mukana espoolaisia urheiluseuroja, ETK oli tietenkin mukana. Osallistujat pääsivät kokeilemaan eri urheilulajeja mm. minimaratonia, puistojumppaa, maalipalloa jne. jne. ETK.n luistelijat esiintyivät jälleen edukseen urheilutalon salissa oheisharjoitteluohjelmillaan. Snowflake maskottina taituroivat seuran omat: Suvi-Tuuli ja Aurora.

Seuran aktiivi-vanhemmat olivat jälleen mukana Lounas-Espoon Omakotiyhdistyksen (LeoKy) järjestämässä yleisurheilukilpailussa perjantaina 29.8.2013. Perinteiset alakoululaislle suunnatut kilpailut järjestettiin Nöykkiönlaakson koulun kentällä. Lajeina oli tänä vuonna pallonheitto, pituushyppy ja juoksu. Kisaajat, kilpailutoimijat ja vanhemmat yleisössä saivat nauttia ETK:n buffetin antimista.

ETK:n omat luistelukoulut ovat alkaneet syyskuussa, mutta vielä ehtii hyvin mukaan. Luistelukoulun jäillä  opetellaan luistelun perustaitoja ja säännöllisellä harjoittelulla saadaan luistelutaito kuntoon talven jäille.

ETK jatkaa edelleen yhteistyötään Espoon kaupungin KULPS-ohjelmassa. KULPS on espoolainen kulttuuri- ja liikuntapolku espoolaisille alakoululaisille opettajineen. Espoon opetustoimi on koostanut KULPS-tarjottimen, josta opettajat voivat tilata erilaisia espoolaisia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia,- ohjauista ja teematunteja oppilailleen. Opettajat ovatkin ahkerasti tilanneet meiltä ammattitaitoisia ohjaajia koulujen liikuntatunneille, sekä saleihin että jäälle.

Jääurheilupainotteinen SPORTTISKERHO 7-11-vuotiaille on myöskin startannut toimintansa. Perjantaisin Espoonlahden Forum-jäähallilla klo 13.00-14.00 Sporttiskerhossa pelataan, leikitään ja luistellaan ilman vakavia suunnitelmia.

Yksinluistelijat ovat kilpailleet jo tiiviisti ja tuoneet uudet ohjelmat tuomareiden arvioitavaksi. Kausi on alkanut varsin mallikkaasti mitähän voimmekaan odottaa kauden tuovan mukanaan!

Tuttu ääni Eurosportin kommentaattorina. Nebelhorn Trophy kilpailu luisteltiin 25-28.9.2013. Kyseessä oli Sotšin olympiakarsinta. Eurosportin lähetyksissä kilpailua kommentoi ETK:n nuorisovalmennuspäällikkö Susanna Peltola.

Kansainvälinen taitoluistelukilpailu, Finlandia Trophy, järjestetään jälleen Barona Areenalla 4.-6.10.2013. Siellä kilpailevat maailman huipulta sekä muodostelmaluistelijat että yksinluistelijat! ETK on mukana aktiivisesti mm. kisaorganisaatiossa ja avajaisten näytöksessä!

Kilpailuun osallistuu tietenkin ETK:n seniorijoukkue Revolutions joka haastaa Marigoldin IceUnityn, Rockettesin, Team Uniquen sekä Venäjän Paradise- joukkueet!
Zemppiä Revot! Koko ETK on tunnelmassa mukana!

Espoon taitoluisteluklubi järjestää Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1.valintakilpailun Barona Areenalla 23.11-24.11.2013. Tervetuloa kaikki kannustamaan ETK:n joukkueet loistaviin kisasuorituksiin.

Suomen taitoluisteluliitto on nimennyt luistelijoita edustamaan Suomea kansainvälisiin taitoluistelukilpailuihin.  Mariela Tapio, Suvi-Tuuli Suokas ja Erika Kangasmäki matkaavat Golden Bear-kisaan Zagrebiin Kroatiaan 17.10.2013. Chrystal Skate of Romania kilpailu luistellaan Romanian Poiana Brasovissa 24.-27.10.2013. Suomea edustaa Roosa Latvala. Helena Stenbacka puolestaan kilpailee Suomen väreissä Denkova-Stavinski kilpailussa Bulgarian Sofiassa marras-joulukuun vaihteessa.

Suomen taitoluisteluliiton kilpailukalenteri :

ETK:n seuratapahtumat:

Seurayhteistyö:

Seuraattehan kaikki aktiivisesti myös web-sivujamme, sieltä löytyy aina päivitetyin ETK-info!