Luistelukoulun tiedote nro 2

23.10.2013

Luistelukoulun tiedote 2 syksy 2013

NAAMIAISVIIKKO  ensi viikolla (vko nro 44) 28.10.-3.11.2013

Luistelukoulussa vietetään toimintakalenterin mukaista NAAMIAIS-viikkoa ma 28.10.-3.11.2013

Silloin voi luistelija pukeutua naamiaisasuun, jossa on helppoa ja turvallista luistella. Asusta ei saa irrota mitään jäälle turvallisuussyistä, myöskin liian pitkät helmat ja leveät lahkeet voivat olla turvallisuusriski.

MERKKISUORITUSVIHKOT OHJAAJILLE

Luistelijat, jotka ovat jo aikaisempina kausina olleet mukana luistelukoulussamme, ovat saaneet vihertävät/turkoosin merkkisuoritusvihkon. Palautattehan merkkisuoritusvihkon omalle ohjaajalle heti seuraavalla luistelukoulukerralla, niin saatte sen täytettynä jälleen viimeisellä luistelukoulukerralla ennen joulua.

Luistelijat, jotka ovat nyt syksyn aikana aloittaneet luistelukoulussamme, saavat oman merkkisuoritusvihkon viimeisellä luistelukoulukerralla ennen joulua. Säilytättehän sen hyvin, sillä sen mukana pääsee hyvin seuraamaan luistelullista edistymistä.

JOULUNÄYTÖS

Seuramme yksinluistelijat järjestävät vuosittain upean joulunäytöksen, jossa kaikki luistelukoululaiset myös esiintyvät. Tänä vuonna joulunäytös on su 8.12.2013 Espoonlahden Forum-jäähallissa.

Joulunäytökseen liittyvä asu-ohjeistus ja tarkemmat aikataulut ilmestyvät web-sivuillemme viimeistään viikolla nro 46 (11.-17.11.2013).

Huomioittehan, että joulunäytösviikolla eli viikolla nro 49 EI ole perusluistelukouluvuoroja, vaan silloin luistellaan vain näytöksessä sunnuntaina 8.12.2013.

Luistelukoulut jatkuvat normaalisti vielä viikon nro 50 (9.12.-15.12.2013) jonka jälkeen jäämme joululomalle.

Luistelukoulumme on joululomalla 16.12.2013 - 7.1.2014.

TIEDOTTAMINEN

gmail, yahoo, hotmail, ovi käyttäjät

Seuran (at)etkespoo.com loppuisissa sähköposteissa on ollut vaikeuksia perillemenossa tiettyjen palveluntarjoajien (lähinnä ilmaissähköpostiosoitteet) kanssa.

Mikäli sinulla on käytössäsi gmail, yahoo,ovi  tai hotmail tunnus, tarkista ovatko seurasta lähetetyt viestit menneet roskapostiin. Jos näin on, käy hakemassa ne sieltä ja luokittele samalla "etkespoo" turvalliseksi lähettäjädomainiksi.

Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa harmia!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuramme web-sivut ovat  ensisijainen tiedotuskanavamme. Seuraattehan viikoittain web-sivujamme sillä päivitämme sinne jatkuvasti luistelukoulua koskevaa tietoa. Parhaiten päivitetyn tiedon saatte seuraamalla web-sivujamme.

Seuraattehan myös luistelukoulun toimintakalenteria osoitteesta:

Aurinkoisin syysterveisin

ETK ry