Espoon taitoluisteluklubin kevään 2014 luistelukoulut alkavat!

9.1.2014

Olettehan tutustuneet web-sivuihimme:

www.etkespoo.sporttisaitti.com

Aloitamme  viikolla 2 seuraavasti:

Espoonlahden Forum-jäähalli
- maanantain luistelukoulu    POIKKEUSAIKA! la 11.1.2014 klo 12.45-13.30  tenavat ja
  koululaiset. Maanantaista 13.1.2014 lähtien normaalisti klo 17.20-18.00

Matinkylän harjoitusjäähalli, kenttä nro 2
- pe 10.1.2014 klo 16.40-17.20 koululaiset, rittiryhmä, tulppiryhmä, isot tähdet, klo 17.20-
  18.00 tenavat, aikuinen+lapsi-ryhmä, pienet tähdet

Espoonlahden Forum-jäähalli
- la 11.1.2014 klo 11.10-11.50 tenavat, klo 11.50-12.30 koululaiset, tulppiryhmä, ralliryhmä,
  klo 12.45-13.30 tulppiryhmä oheisharjoitus

Matinkylän jäähalli
- su 12.1.2014 klo 11.10-11.50 tenavat, Mupet-ryhmä, pienet tähdet, klo 11.50-12.30
  koululaiset, rittiryhmä, isot tähdet,  klo 12.45-13.30 rittiryhmä oheisharjoitus

Tarkistattehan jo kotona, että lapsi pystyy helposti kävelemään maton päällä luistimet jalassa, nilkat suorina. Luistinten tulee olla nilkoista riittävän tukevat. Näin luistelu jäälläkin onnistuu.

SAAPUMINEN JÄÄHALLILLE

Ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla noin 20 min. ennen jäävuoron alkua, sillä saatte ETK:n pöydästä nimilapun yms.  infoa koskien luistelukoulua.
Luistimet ehtii vaihtaa rauhassa eikä jäälle tule kiire. Jäähallien  parkkipaikat ovat välillä ruuhkaisia ja autopaikan löytäminen voi kestää hetken.

Olemmehan  ETK-laisina tarkkoina, että emme parkkeeraa autojamme inva-paikoille emmekä suojateille ja ajamme rauhallisesti parkkipaikoilla. Parkkipaikoilla liikkuu paljon lapsia, joten näin takaamme myös  turvallisuuden kaikille pienille jääurheilijoille.

Luistelijoille jaetaan nimilappu ETK:n infopisteessä ensimmäisellä luistelukerralla. Luistelijan tulee pitää omaa  nimilappua näkyvästi rinnassaan koko kauden luistelutunnin aikana ja myös näytöksissä. Näin ohjaajien on helppo kutsua luistelijaa nimeltä.

Nimilapun taakse toivomme liitettäväksi huoltajan puhelinnumeron, jotta tarvittaessa saamme yhteyden huoltajaan pikaisesti

VARUSTEET

-luisteluasun tulee olla lämmin ja joustava, muistattehan sormikkaat/lapaset

-kypärä on hyvä olla, mutta ei pakollinen

-onhan kaikissa varusteissanne omistajan nimi, myös teräsuojuksissa

-lisätietoa varusteista löytyy web-sivuiltamme:

PUKUKOPEISTA

Saapuessanne jäähallien eteisauloihin (Espoonlahdessa seinässä oikealla ilmoitustaulun vieressä ja Matinkylässä heti vahtimestarinkopin seinässä oikealla) löytyy taulu, jossa on aina ETK:n luistelukoulun pukukopin numero kyseisen kellonajan kohdalta. Sopu ja sujuvuus jäähallin käyttäjien kesken säilyy,  kun toimimme ohjeistuksen mukaisesti.

Toivomme pukukoppeihin vain luistelijat ja yhden avustajan luistelijaa kohti. Näin ei tunnelma mene liian ahtaaksi.

-luistimet laitetaan jalkaan luistelukoululle osoitetussa pukukopissa.

-luistelijan on hyvä käydä WC:ssä ennen jäätuntia, jotta kesken tunnin ei tarvitse lähteä WC:hen

-luistelijamme eivät syö mitään jäällä turvallisuussyistä

VANHEMMILLE

Vanhemmat odottavat  ja saattavat luistelijat jäälle vaihtoaitioitten ulkopuolelta. Näin pienimmätkään luistelijat eivät jää aikuisten väliin vaan vaihtoaitioissa ovat vain luistelijat.

Opetustunnin ajan vanhemmat seuraavat katsomosta luistelutuntia.

Annattehan lapsillenne ja ohjaajille työrauhan jäällä. Vilkuttelut yms. katsomosta käsin häiritsevät lapsen keskittymistä oppimiseen.

Ohjaajat vastailevat kysymyksiin jäätuntien jälkeen. Mieluiten laittakaa sähköpostia osoitteeseen: luistelukoulu@etkespoo.com

Lasta ei tulla hakemaan kesken jäätunnin pois jäältä tai jään reunalta

Jos aloittaminen jännittää kovasti, kannattaa tiedustella hyvää ystävää mukaan aloittamaan luisteluharrastus yhdessä. Ystäväkin pääsee mukaan ilmoittautumalla web-sivujemme kautta.

Turvallinen kaatuminen kuuluu hyviin luistelutaitoihin aloittajilla sekä jatkajilla ja aloituskerroilla harjoitellaankin kaatumista paljon.

Seuraattehan aktiivisesti web-sivujamme, joka on päätiedotuskanavamme

Lisätietoa:

sähköposti:

luistelukoulu@etkespoo.com

puh. 09-803 22 12 (ma-to klo 10.00-14.00)