Mitaleita, mitaleita

Jan Ollikainen
Helena Stenbacka
Mariela Tapio

Kuopiossa debytanttien 1.valintakilpailussa  ETK:n Jan Ollikainen  otti heti upeasti loppukilpailupaikan sijoittumalla kolmanneksi! Onnea Jan!

Hyvinkäällä kilpailtiin interclub-kilpailussa  25.1.2014

Novice C-sarjassa ETK:n Julie Ollikainen oli 6:s. Young girls-sarjassa Sofia Granskog oli 7:s ja Ellinoora Riikinsaari 10:s. Pre-Young girls-sarjassa kuudenneksi sijoittui Aino Saarela, kahdennaksi Eva-Stina Kivistö ja Marion Peltonen oli 18:s.

Mitalisadetta Belgradissa

ETK-laiset  menestyivät Belgradissa käydyssä kansainvälisessä Skate Helena kilpailussa 23.-25.1.2014!

EM-kilpailuissa viikko siten 12:nneksi sijoittunut Juulia Turkkila nappasi kilpailussa upeasti naisten sarjan voiton. Turkkila oli kirkkaasti ykkönen niin lyhyt kuin vapaaohjelmassa ja keräsi yhteispisteet 137,53. Suomalaismenestystä täydensivät Turkkilan seuratoveri, SM-pronssimitalisti, Emilia Toikkanen joka oli kilpailun toinen ja ETK:n Helena Stenbacka, kolmas!

Junioreitten sarjassa ETK:n Roosa Latvala oli 13:s.
Noviiseissa Suomi pysyi myös mitalikannassa kun ETK:n  Mariela Tapio sijoittui hienosti kolmanneksi 70,41 pisteellä. Hän oli lyhytohjelman toinen ja vapaaohjelman neljäs. Tapio kuuluu Taitoluisteluliiton nuorten maajoukkueeseen. Samassa sarjassa Saga Lönnqvist oli myös hienosti 9:s.

Onnittelut mitalisteille ja valmentajille sekä  koko joukkueelle hienosta tuloksesta!