Haluatko luistella ETK:n muodostelmaluistelujoukkueissa?

23.3.2014

Espoon Taitoluisteluklubi Ry:ssä luistellaan muodostelmaluistelua yhdeksällä eri sarjatasolla.

Seurassamme panostetaan korkealaatuiseen valmennukseen niin kilpa- kuin harrastajapuolellakin. Luisteluvalmennuksen lisäksi tarjoamme luistelijoille säännöllisesti balettia, pilatesta ja/tai kuntovalmennusta.

Kauden 2014-2015 joukkueiden rakentaminen on käynnissä ja uusi kausi aloitetaan seuran kevätnäytöksen (28.3.) jälkeen.

Muodostelmajoukkueisiin haetaan testiluisteluiden kautta, aikataulut ohessa. Jos aika ei sovi sinulle, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin (yhteystiedot alla) ja sovittaan sinulle sopiva aika.

Kansalliset seniorit ja aikuiset joukkueisiin ei järjestetä erillistä testitilaisuutta. Ota yhteyttä valmentajiin testiluistelun sopimiseksi.

MA 24.3 ESPOONLAHDEN JÄÄHALLI

TULOKKAAT (SUNBEAMS)           klo 15-16
SM-NOVIISIT (BLUE ARROWS)   klo 16.00-16.50
SM-JUNIORIT (REFLECTIONS)  klo 16.50-17.45
SM-SENIORIT (REVOLUTIONS) klo 17.45-18.30

MA 24.3 MATINKYLÄN JÄÄHALLI (HARKKAHALLIN PUOLI)

Muodostelman kehitysryhmä (ICE ROSES) klo 14.45-15.45
MINORIT (RAINBOWS) klo 15.45-16.45
Kansalliset juniorit (ICE SPIRIT) klo 16.45-17.45

Tiedustelut:

SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit: Merja Laakkonen, p. 050 527 1854

Minorit, kehitysryhmä, Kansalliset seniorit: Sanna Tuomisalo, p. 044 539 8667

Tulokkaat: Laura Seise p. 050 594 2324

Kansalliset juniorit, Shadows (aikuisjoukkue): Hanna Laitinen p. 0400 275280

Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@etkespoo.com

Lisätietoja joukkueista löydät TÄÄLTÄ.

Kehitysryhmä Ice Roses, 5-7 -vuotiaille

Muodostelmaluistelun kehitysryhmä harjoittelee ahkerasti tavoitteenaan oppia hyvät perusluistelutaidot ja fyysisen harjoittelun perusteet. Ice Roses -ryhmään valitaan nuoria ja innokkaita luistelijanalkuja, joilla on jo muutaman vuoden luistelukokemus takanaan (esimerkiksi luistelukoulussa) ja ikäisekseen hyvä perusluistelutaito. Lisäksi luistelijan tulee olla liikunnallisesti lahjakas “sähäkkä” liikkuja sekä innostunut opettelemaan uusia taitoja.

Ryhmä harjoittelee kolme tuntia viikossa jäällä ja lisäksi on baletti- ja oheisharjoituksia. Muodostelmaluistelun kehitysryhmässä luistelija saa vankan taitopohjan ammattitaitoisten muodostelmaluisteluvalmentajien johdolla. Kun perustaidot on opittu, ryhmästä on tarkoitus edetä kilpaileviin muodostelmaluistelujoukkueisiin.

Lisätietoja:

Valmentaja Sanna Tuomisalo puh. 044 539 8667

Tulokkaat, Sunbeams, 7-11 -vuotiaille

Sunbeams-tulokasjoukkue on seuramme nuorin kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue, jonka luistelijat ovat iältään noin 7-11-vuotiaita. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa, aina noin kaksi tuntia kerrallaan. Joukkueeseen on mahdollisuus pyrkiä joko Ice Roses -kehitysryhmästä tai suoraan luistelukoulusta. Ryhmässä edellytetään hyvää perusluistelutaitoa, kykyä ottaa vastaan ohjeita sekä omatoimisuutta.

Joukkue kilpailee muutaman kerran kauden aikana ja joka kaudeksi harjoitellaan uusi kilpailuohjelma. Harjoittelun pääpaino on kuitenkin yksittäisen luistelijan perusluistelun kehittämisessä ja liikunnan monipuolisuudessa. Joukkueesta on taitojen karttuessa mahdollisuus edetä minorijoukkue Rainbowsiin.

Lisätietoja:

Valmentaja Laura Seise puh. 050 594 2324