Vilkas kisaviikonloppu 28.2.-2.3.3014

3.3.2014

Debytantit kilpailivat aluemestaruuksista Pirkkolassa pe 28.2.2014. Helsingin alueella kilpaili kaikkiaan 31 debytantti-tyttöä ja 3 poikaa.
ETK:n tytöt sijoittuivat seuraavasti: 19. Alexandra Limnell, 20.Wilma Wilen, 24.Silja Toimela ja 29.Katrina Myntti. Poikien sarjassa Jan Ollikainen toi kotiin hopeaa ja Dmitry Surkov pronssia!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat järjestivät Kisakalliossa jälleen Spring Carneval-kilpailun.  Kilpailu  kokosi yhteen yksinluistelijoita eri ikäluokista ja luistelusarjoista ympäri Suomen aina Virosta asti. Tänä vuonna osallistujia oli ennätysmäärä! ETK:n luistelijat olivat mukana isolla joukkueella. Jo lauantaina 1.3. kilpaili 13 ETK-laista!

Tyttöjen Cubs 2006-syntyneet ja nuoremmat-sarjassa Meri Fagerlund oli hienosti 2. ja Anni Erkama 6.

Cubs 2005-syntyneiden sarjassa  Edith Mattila sai kaulaansa pronssimitalin! Samassa sarjassa Martta Suotula oli 10., Alicia Franck 12. ja Alexandra Björkbom 17.

Springs B-tytöt 2004-syntyneet ja nuoremmat-sarjassa Ilona Virtanen kahmaisi itselleen pronssia, Aava Utriainen oli heti seuraavana neljäs, Milla Degerlund 5. ja Estella Helanto 10.  Estella sai lisäksi erikoismaininnan kauniista vaakapiruetin variaatiostaan!

Veera Hormaluoma oli Springs B 2002-syntyneitten sarjassa 10. Kultaa toi omaan palkintokaappiinsa Jessika Louhelainen ja pronssia Essi Kettunen sarjassa Springs B 2003-syntyneet. Hyvä tytöt!

Sunnuntaina 2.3. kilpaili 9 ETK-laista:

Girls,pre-young, ei axelia-sarjassa Aino Saarela oli hienosti 3., Eva-Stina Kivistö 9. ja Marion Peltonen 11.

Girls,pre-young,axel 2000 ja aikaisemmin syntyneet-sarjassa Siiri Leppälä oli 8. ja sai erikoismaininnan eleganteista vaaka-liuùistaan!

Girls,pre-young,axel 2001 ja myöhemmin syntyneet-sarjassa hopeaa luisteli Sofia Granskog! Samassa sarjassa Ellinoora Riikinsaari oli 8. ja Johanna Martikka 10. Loistavaa tytöt!

Cubs boys-sarjan mestari oli Roni Miravent! Ja Evert Mattila hienosti hopealla! Hienoa pojat!

”Voittajat eivät ole ihmisiä, jotka selviytyvät kaikesta epäonnistumatta,

vaan niitä jotka eivät koskaan luovuta.!”

Hyvä luistelijat, valmentajat ja taustajoukot!