ETK järjestämässä Espoo Päivän tapahtumaa Espoonlahden urheilupuistossa lauantaina 30.8.2014

18.8.2014

Espoo päivä 30.8.2014

Lauantaina 30.8. klo 11.00-13.30 Espoonlahden urheilupuistossa tapahtuu:

Espoon taitoluisteluklubi ry, Espoon Palloseuran Jääkiekko, EPS Jalkapallo ja Espoon kaupungin kirjasto järjestävät yhteisen Espoo Päivän tapahtuman.

Tapahtumassa on taitoluistelu- ja muodostelmaluisteluesityksiä klo 11.10-11.40,

Lajien esittelyä jäällä, taitoluistelun ja jääkiekon ohjausta ja opetusta yleisölle, temppurata jäällä sekä yleisöluistelua. Ulkona on mahdollisuus tutustua jalkapallon saloihin sekä jumpata muodostelmaluistelijoiden kanssa.

Espoon kaupungin kirjasto on antanut sekä tyttöjen että poikien luistimia lainattavaksi tapahtuman ajaksi. Lainaus tapahtuu asianmukaista henkilötodistusta vastaan ja luistimet palautetaan tapahtuman yhteydessä.

Paikan päällä voit myös ilmoittautua syyskuussa alkaviin luistelukouluihin.

Mukana myös: - Kahvio Buffa - Cafe Tekis - Makkaranpaistoa - Jääkiekon varustepörssi - Kirppis

Tervetuloa tutustumaan urheilevaan Espooseen ja mukaansa tempaaviin lajeihin.

Espoonlahden urheilupuisto Espoonlahdentie 2-4