Roosa Latvala SM-valintakilpailussa Kouvolassa 18.-19.10.2014

18.10.2014

ETK:n Roosa Latvala oli lyhytohjelmallaan upeasti neljäs  juniorityttöjen SM-valintakilpailussa Kouvolassa.

Roosa teki hyvän suorituksen lyhytohjelmassaan, jonka laadukkaat elementit toivat hyvät pisteet sekä teknisissä- että osa-aluepisteissä. Lyhytohjelmallaan Roosa teki itselleen uudet ennätyspisteet 38.11.

Vapaaohjelmansa Roosa aloitti kaksoisakselillaan, jossa vain pieni virhe. Vapaaohjelma ei kokonaisuudessaan ihan onnistunut Roosan taitojen mukaisesti ja sijoitus putosi kokonaistuloksissa 14.

Mutta seuraavassa SM-valintakilpailussa Tikkurilassa 15.-16.11.2014 sujuu varmasti vapaaohjelmakin hyvin!

Juniorityttöjen sarjassa Kouvolan valintakilpailusta pääsi 9 parasta luistelijaa SM-kilpailuihin ja Tikkurilan valintakilpailusta seuraavat 9 luistelijaa. SM-kilpailut pidetään 19.-21.12.2014 HSK:n järjestämänä Tikkurilan Trio Areenalla.