ETK:n luistelijat Interclub-kilpailuun Saloon

Alexandra,Alicia,Minea,Aava,Annika,Milla,Jan ja Roni
Avila,Roosa,Emilia,Suvi-Tuuli ja Niina
Meri,Anni ja Evert

Interclub-kilpailu, Promo Cup, Salossa 7.-9.11.2014 ETK:sta 17 luistelijaa mukana

Interclub-kilpailu, Promo Cup Salossa on jo vuosittainen kansainvälinen taitoluistelukilpailu, jonne osallistuu satoja luistelijoita eri sarjoissa.

ETK:sta Saloon lähtevät K2-ryhmästä Alexandra Björkbom,Alicia Franck,Minea Nummelin,Aava Utriainen,Annika Hovi,Milla Degerlund,Jan Ollikainen, Dmitry Surkov ja Roni Miravent.

K1:stä junior A-sarjaan lähtee kisaamaan Roosa Latvala,junior B-sarjaan Suvi-Tuuli Suokas,Niina Viitaharju ja Emilia Artela. Novice B-sarjaan lähtee kisaamaan Avila Pitkäkangas.

K3:sta Springs Boys-sarjaan lähtee näyttämään taitonsa Evert Mattila ja Cubs B-tyttöjen sarjaan Meri Fagerlund ja Anni Erkama.

Zemppiä kaikille!