Yksinluistelijoitten vanhemmat tulospalvelukoulutuksessa 17.-18.11.2014

20.11.2014

ETK:n yksinluistelijoitten vanhemmat kouluttautuivat ISU:n (=kansainvälinen luisteluliitto)tulospalvelujärjestelmään

Jotta kilpailuja saadaan järjestettyä, tarvitaan paljon vanhempia niitä mahdollistamaan!

Kilpailuissa tarvitaan ajanottajaa, kahvin keittäjää (tuomareista tulee pitää huolta), musiikinsoittajaa, kuuluttajaa, ensiapu-vastaavaa ja tietenkin, että saadaan kilpailuista tulokset niin tulospalvelun hoitajia.

Tulospalvelu-ohjelma on kansainvälisen luisteluliiton laatima ja se on käytössä kaikissa kilpailuissa silmu-sarjoista ylöspäin.

ETK:ssa kouluttauduttiin Mika Leppäsen johdolla iloisella joukolla ja näin tulevaisuudessa saadaan omalla väellä  kilpailut järjestettyä.  Ja seuraavat seuran sisäiset kilpailut ovatkin la 13.12.2014 Matinkylässä klo 7.30-11.00.

Kouluttautumassa olivat: Tarja Laakso, Ann Ollikainen, Kenneth Svartström, Mila Viitaharju, Miia Helanto ja Johanna Raski-Pitkänen. Tämä joukko pääseekin sitten kouluttamaan lisää vanhempia mukaan myöskin ti 9.12. klo 18.30 Pyyntitiellä.

Ja kaikki pääsevät treenailemaan taitojaan viimeistään la 13.12.2014!

Kiitos kaikille nykyisille ja tuleville aktiivisille!