Kultaa, hopeaa ja pronssia debytantien ja noviisien valintakilpailuista

25.1.2015

ETK:n debytantit Isabella, Annika, Dmitry ja Jan.
Kuvasta puuttuvat Mai, Minea ja Vera.
ETK:n debytantit Isabella, Annika, Dmitry ja Jan. Kuvasta puuttuvat Mai, Minea ja Vera.
ETK:n debytantit palkintojen jaon jälkeen.
Kolmen seuran pojat pohtivat väsyneinä päivän tapahtumia.
Avila ja pokaali jälleen

ETK:sta 6 luistelijaa debytantien ja noviisien kultafinaaliin

Debytantit (syntyneet 1.7.2001 tai myöhemmin) kilpaililvat lauantaina loppukilpailupaikoista toisessa valintakilpailussaan. Tyttöjen valintakilpailun voittaja oli Mai Helske omilla ennätyspisteillään. Samoin omilla ennätyspisteillään Vera Vilen oli kisassa neljäs, ja Annika Hovi viides. Myös Isabella Salmiheimo (20.) ja Minea Nummelin (33.) suoriutuivat hienosti omasta urakastaan kovatasoisessa kisassa. Poikien kilpailussa Jan Ollikainen sijoittui toiseksi ja Dmitry Surkov viidenneksi.

Ensimmäisen ja toisen valintakisan jälkeen kultafinaalipaikan ovat lunastaneet Mai, Annika ja Vera, sekä Jan ja Dmitry.

Noviisit (syntyneet 1.7.1999 tai myöhemmin) kilpailivat sunnuntaina toisessa valintakilpailussaan. ETK:n Avila Pitkäkangas oli jo lunastanut ensimmäisessä valintakilpailussaan paikan finaaleihin Kouvolaan 21.-22.3.2015. Myös toinen valintakisa sujui Avilalta hienosti, hänen ollessa kolmas omilla ennätyspisteillään.

Tässä linkki kisasivuille:

Onnittelut hienoista suorituksista!