ETK:n minit-sarjan tytöt kolmoisvoittoon!

4.2.2015

Mitalikolmikko Meri kultaa, Klara hopeaa ja Kerttu pronssia!
Tässä kaikki ETK:n taitavat minit, onnea hienoista suorituksista!

Jälleen hienoja ja reippaita suorituksia kaikilta ETK:n minit-sarjan luistelijoilta

ETK järjesti minit-sarjan luistelijoiden kutsukilpailun ti 3.2.2015 Matinkylän jäähallissa. Luistelijoita oli myös Espoon Jäätaitureista, Kauniaisten taitoluisteluklubista ja  Helsingin taitoluisteluklubista.

Minit-sarjassa luistelijat ovat ensimmäisessa kilpailusarjassaan ja he ovat syntyneet vuonna 2005 tai myöhemmin. Sarjassa saa tehdä kaikki yksöishypyt sekä yhtä kaksoishyppyä.

Ja jälleen oli kiva olla ETK:lainen...

Voiton vei Meri Fagerlund, hopeaa Klara Isonen ja pronssia Kerttu Mäkinen.  Catina Spångberg oli hienosti viides, Anni Erkama 7. ja  Anni sai  myäs erikoismaininnan laadukkaista ja monipuolisista siirtymistä ohjelmassaan.  Emma Forsström  oli 8., Kiia Kurkinen 20., Emeliina Ekholm 24. ja Pinja Pitkänen 25.

Poikien sarjan voiton vei Matias Lindfors EsJt:stä ja hopeamitallin otti Miika Kostermaa EsJt:stä.

Vauhdikkaita ja reippaita suorituksia kaikilla, onnea!

Tulokset löytyvät täältä: