Valmentajauutisia

2.8.2015

Fiina Jaakkola aloittaa uutena tuntivalmentajana ja Annina Saari palaa hoitovapaalta

ETK:n  luistelukoulu saa uuden vastuuvalmentajan kun Fiina Jaakkola aloittaa seurassamme  1.8.2015. Luistelukoulun ohella Fiina toimii seuran tuntivalmentajana keskittyen valmentamaan etenkin seuran nuorimpia yksinluistelijoita.

Fiinalla on monipuolinen kokemus urheilun eri osa-alueilta sekä lastentarhanopettajan koulutus. Taitoluistelijana Fiina edusti Rauman urheilijoita. Valmennustyön lisäksi Fiina jatkaa opintojaan Helsingin yliopistossa.

***

Pitkäaikainen muodostelmaluisteluvalmentajamme Annina Saari palaa hoitovapaalta niinikään 1.8.2015. Elokuussa tulemme näkemään Ania jäällä useinkin. Syyskuussa Ani aloittaa erityispedagogiikan opinnot Helsigin yliopistossa ja jää opintovapaalle, jatkaen seurassamme tuntivalmentajana.

Tervetuloa Fiina ja Ani!

***

Muista seuramme valmentajista löytyy lisätietoa:  Valmentajat  (muodostelmaluistelu) ja

Valmentajat  (yksinluistelu)