Henriikka Aihinen aloittaa ETK:n toiminnanjohtajana

10.8.2015 klo 12:00

Henriikka Aihinen

Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi ETK:lainen, kun Henriikka "Henkka" Aihinen aloittaa seuramme toiminnanjohtajana 13.8.2015.

Henriikka on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, hän on valmistunut Jyväskylän yliopistosta vuonna 2004.

Valmistumisensa jälkeen Henriikka on työskennellyt Suomen jääkiekkoliittossa nuorten maajoukkueiden koordinaattorina ja toimitusjohtajan assistenttina. Yrityspuolella kokemusta on kertynyt mm tutkimus-ja koulutuspäällikön tehtävistä  MBT Suomi Oy:ssä. SIvutoimenaan Henkka on jo vuodesta 2003 eteenpän toiminut erään suuren liikuntaketjun osa-aikaisnea aerobic – tuntien ohjaajana sekä Trainer Teamin jäsenenä, jossa hänen tehtäviinsä on kuulunut mm. ohjaajien peruskoulutusta sekä ryhmäliikunnan laadunvalvontaa.

Olemme iloisia saadessamme Henriikan monipuolisen kokemuksen käytöömme ja hänet mukaan kehittämään seuraa yhdessä hallituksen, valmentajien ja jaostojen kanssa uudelle vuosikymmenelle.

Tervetuloa!

ETK ry hallitus