ETK puheenjohtajan terveiset

9.9.2015


Syksy on lähtenyt käyntiin Espoon Taitoluisteluklubissa vauhdikkaasti

 

Henriikka Aihinen, seuran uusi toiminnanjohtaja aloitti elokuun puolessa välin.  Tilanteessa, missä seuran laskutukseen, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät työt on onnistuneesti ulkoistettu tiitoimistolle, seuran hallituksella oli mahdollisuus katsoa toimiston roolia uusin silmin. Henriikan vastuulla on huolehtia, että seura pystyy tarjoamaan jatkossakin korkeatasoista luisteluvalmennusta yksinluistelussa, muodostelmassa sekä useissa erilaisissa luistelukouluryhmissä, aikuisluistelua unohtamatta.   Henriikka toimii myös seuran valmentajien esimiehenä ja vastaa yhteistyöstä seuran sidosryhmien kanssa sekä seuran toiminnan kehittämisestä yhdessä hallituksen, muodostelma- ja yksinluistelujaostojen sekä valmentajien kanssa.

Seuran toimisto muutti syyskuun alussa Espoon Tanssiopiston tiloihin Piispanportti 12 B:hen.  Tanssiopiston tiloissa pystymme pitämään toimiston vuokrakustannukset kilpailukykyisellä tasolla ja samalla tarjoamaan luistelijoillemme laadullisesti huomattavasti paremmat oheisharjoittelutilat.  Yhteistyö Piispanportissa on lähtenyt käyntiin hyvin.  

Valmentajaresursseja on tietoisesti pyritty lisäämään palkkaamalla seuraan lisää tuntivalmentajia.  Uusina tuntivalmentajina on kesän ja syksyn aikana aloittanut Fiina Jaakkola, Ari-Pekka Nurmenkari, Sara Huuskonen ja Kaisu Impilä.

Uusi jäähalli Tapiolan harjoitusjäähalli avattiin virallisesti Espoon kaupunginjohtajan Jukka Mäkelän johdolla perjantaina 4.9.2015. Meillä oli ilo olla seurana mukana avajaisissa. Perjantaina uudessa hallissa pääsivät esiintymään ETKn yksiluistelijoista Annika Hovi ja Anton Erkama sekä muodostelman SM-seniorijoukkue Revolutions.  Uuden jäähallin myötä Espoon jäätilanne palasi samalle tasolle kuin mitä oltiin joulukuussa 2012, ennen Laaksolahden areenan sulkemista.   Jäätä Espoossa on edelleen tarpeeseen nähden liian vähän, mutta olemme tyytyväisiä siitä, että yhteistyö Espoon Kaupungin ja Espoon jääkiekkoseurojen kanssa on erinomaista. 

Luistelukoulut alkavat nyt syyskuun toisella viikolla. Ilmoittautuneita on jo paljon, mutta ryhmiin mahtuu vielä lisää uusia luistelijoita, etenkin koululaisten ryhmiin.  Lisätietoja luistelukouluista löytyy seuran nettisivuilta. 

Seuran vuosikokous pidetään maanantaina 28.9.2015 klo 19.00 alkaen seuran toimistolla Piispanportti 12B:ssä. Seuran vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki luistelijat ja vanhemmat.  Äänioikeus kokouksessa on yli 15 vuotiailla seuran luistelijoilla sekä seuran jäsenmaksun erikseen maksaneilla jäsenillä.

Vuosikokouksessa käydään läpi kauden 2014-2015 toiminta ja tuloslaskelma sekä valitaan seuran hallituksen jäsenet, erovuorossa olevien tilalle.

Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan seuran hallituksessa, ole yhteydessä.  Otan mielelläni vastaan myös nimiä hyvistä hallitusjäsen ehdokkaista. Yhteydenotot, mielellään illalla puhelimitse,  040-570 5964 tai sähköpostilla:  leena.salo@etkespoo.com

 

Hyvää alkavaa kilpailu- ja luistelukoulukautta seuran kaikille luistelijoille, valmentajille sekä tukijoukoille toivottaen

Leena Salo

Seuran hallituksen puheenjohtaja