Matinkylän (halli 1) tilanneinfo ja Espoon Kiekkoilun Tuen tiedote

8.1.2016

Matinkylän (halli 1) tilanne ja ETK:n harjoitteluvuorot

Suomen Sisäilmakeskus Oy:n laatiman raportin pohjalta Espoon Kiekkoilun Tuki ry:n hallitus päätti sulkea Matinkylän jäähallin toistaiseksi 23.12.2015 alkaen. Seurallemme informoitiin, että jäävuoroja tultaisiin jakamaan mahdollisesti uudelleen heti uuden vuoden alettua. Espoon Kiekkoiun Tuki lähetti tiedotteen asiasta 8.1.2015

SELVITYS MATINKYLÄN URHEILUPUISTON KÄYTÖSTÄ

Espoon kaupungin liikuntapalvelujen aloitteesta kaupunki ja Espoon Kiekkoilun Tuki selvittävät Matinkylän jäähallin sulkemisen vaikutukset ja muutokset urheilupuiston käytössä tulevaisuudessa jääurheiluun.

Tehtävässä selvityksessä kartoitetaan mm. mahdollisuus rakentaa korvaavia tiloja nyt suljetun jäähallin tilalle.

Espoon Kiekkoilun Tuki ry tiedottaa käyttäjiä välittömästi tehtävän selvityksen valmistuttua.

Espoo 8.1.2016
Espoon Kiekkoilun Tuki ry

Jari Nyberg toiminnanjohtaja

**********************************************************************************************************

Espoon Taitoluisteluklubi on kartoittanut laajasti ympäri pääkaupunkiseutua vapaita jäävuoroja, mutta tästä huolimatta osa vuoroista on jouduttu peruuttamaan/siirtämään. Tällä hetkellä pystymme suunnittelemaan harjoitusaikatauluja vain viikon eteenpäin ja harjoitusajat varmistuvat valitettavan myöhään edellisellä viikolla. Toivomme vanhemmilta ja luistelijoilta ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa. Voitte luottaa siihen, että ETK yrittää tehdä jatkuvasti töitä asian selkeytymisen eteen ja pyrimme saamaan seurallemme mahdollisimman hyvät harjoitteluolosuhteet! Jatkamme jäävuorojen selvitystyötä ja informoimme asian etenemisestä heti kun saamme niihin vahvistuksia Espoon Kiekkoilun tuelta ja Espoon Kaupungilta.

Henriikka Aihinen

ETK:n toiminnanjohtaja