Nimikilpailuun tuli monta hyvää ehdotusta!

16.3.2016

ETK:n ja EsJt:n uuden seuran nimikilpailu on päättynyt! Kiitos osallistumisesta! Saimme määräaikaan mennessä yli 100 ehdotusta muodostelmaluisteluseuran uudeksi nimeksi. Uusi nimi päätetään tämän kevään aikana.

Tästä kyse:

Me, Espoon Taitoluisteluklubi (ETK) ja Espoon Jäätaiturit (EsJt), tiedotimme tammikuussa 2016 aloittavamme yhteistyön muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkue tasolla. Aiomme perustaa uuden yhteisen seuran, jossa luistelee kaudesta 2017-2018 alkaen seurojen yhteinen SM-seniorijoukkue. Joukkueen pohjan muodostaa nykyinen ETK:n SM-seniorijoukkue Revolutions.
Tulemme valmistamaan hyvän ja kestävän pohjan espoolaiselle
Huippumuodostelmaluistelulle kaudella 2016-2017 ja teemme aktiivista yhteistyötä koko ajan.

Valmistelutyö uuden seuran perustamiseksi on hyvässä vauhdissa ja maaliskuun 3. päivään mennessä sai ehdottaa nimeä uudelle seuralle. Tämä nimikilpailun on nyt siis päättynyt.

ETK ja EsJt