ETK:n kevätnäytös Jää-Tuhkimo luistellaan Espoo Metro Areenalla huomenna 31.3.2016

30.3.2016

Huomenna kaikki Espoon Taitoluisteluklubin luistelijat pienistä luistelukoululaisista, aikuisiin harrastajiin ja taitaviin kilparyhmiin valtaavat Espoo Metro Areenan ja esittävä perinteisen Tuhkimo-tarinan säkenöivänä jääshowna. Tänään ollaan hiottu koko show timanttiseksi kenraaliharjoituksissa. Näytöksestä on tulossa upea.

Tänäkin vuonna näytös ei onnistuisi ilman yhteistyökumppaneita, yli 50 vapaaehtoista, yli 700 luistelijaa, valmentajia ja käsikirjoittajaa Salla Aaltoa. Iso kiitos heille jo etukäteen! Lisäksi tänä vuonna saamme ihailla Viherlaakson koulun kuvataideluokka 8A:n rakentamaa kurpitsaa, joka taiotaan upeaksi kuninkaan vaunuksi ja upeaa Jää-Tuhkimon linnaa. Kiitos 8A!

Lämpimästi siis tervetuloa seuraamaan Jää-Tuhkimon tarinaa koko perheen voimin kevään hurmaavaan luistelunäytökseen! Jos vielä lippusi on ostamatta, voit käydä ostamassa ne täältä https://etkespoo.sporttisaitti.com/naytokset2/2016-jaa-tuhkimo/.